Morgenmøde

Morgenmøde: 22.01.2018

Med hjertet som kompas. Ledelse af kreative medarbejdere og frivillige

Tilføj som favorit
​22. januar 2018: På morgenmødet kan du høre om hvordan du som leder får det bedste ud af ildsjælene – hvordan du skaber mulighed for at de kan lyse klart og længe og ikke brænder hurtigt ud. Du møder også Filmby Aarhus som inviterer os med på en udviklingsrejse, hvor vi får et indblik i tankerne bag festivalplatformen this. og inkubatormiljøet Ideas Lab.

Kom og hør om

​På morgenmødet sætter vi fokus på kreativitet, motivation og organisering. Som deltager får du mulighed for at reflektere over egen rolle og inspiration til at arbejde videre med konkrete handlinger.

Med hjertet som kompas - Kultur, ledelse og forretning
2017Academy og VIA Efter- og videreuddannelse inviterer til en række gratis morgenmøder i samarbejde med spændende attraktioner.

27. oktober 2017: Design for Change: Design som driver for bæredygtig vækst
27. november 2017: Den værdiskabende bestyrelse
22. januar 2018: Ledelse af kreative medarbejdere og frivillige
26. februar 2018: Digitaliseringens muligheder i det moderne samfund

Du kan deltage i alle morgenmøderne, eller shoppe rundt efter interesse!

Læs hele beskrivelsen

Program

​08.30–09.00
Tjek ind og morgenbrød

09.00–10.30
Med hjertet som kompas: ledelse af kreative medarbejdere og frivillige
v. Malene Bødker Leerberg, VIA Efter- og videreuddannelse

Kulturlivet er fyldt med ildsjæle, der sjældent mangler gode ideer. Det kan være engagerede medarbejdere såvel som frivillige med mere eller mindre fast tilknytning til en kulturorganisation. Som leder kan det være en balancegang, dels at skabe rum for både medarbejdere og frivillige, dels at lede mennesker med meget på hjerte. Hvordan får vi som ledere det bedste ud af ildsjælene – hvordan skaber vi mulighed for, at kan de lyse klart og længe og ikke brænde hurtigt ud?

10.30–11.30
Festivalplatformen this. og Ideas Lab
v. Chris Kroer Jensen, Filmby Aarhus

Filmby Aarhus inviterer os med på en udviklingsrejse, hvor vi får et indblik i tankerne bag, samt arbejdet med festivalplatformen this. og inkubatormiljøet Ideas Lab. De præsenterer begge cases, men også tankerne om hvorledes de kan understøtte og lade sig styrke af hinanden.

Om this.festival
Vi mangler et samlingssted i Norden, hvor vi sætter international spot på den digitale udvikling både i og uden for Norden. De nordiske lande er blandt de lande i verden, som er længst fremme digitalt. Både når det gælder infrastruktur og integration af nye teknologier, platforme og devices. this. er stedet, hvor vi inviterer verden ind til showcases af Norden som et digitalt, kulturelt og erhvervsorienteret vækstområde.

Målet er at skabe en internationalt anerkendt tværfaglig festival. En festival, der tiltrækker publikum og erhverv fra hele verden, og tilbyder dem oplevelser, viden, værktøjer og netværk på tværs af brancher, fagligheder og generationer. Deltagerne vil opleve unikke kultur-events og inspirerende talks, som i sidste ende kan inspirere til nye forretningsmodeller mellem kultur og erhverv.

Om Ideas Lab
Ideas Lab er et inkubatormiljø med fokus på at opbygge den næste generation af iværksættere og talenter som fokuserer på at skabe digitale oplevelser, med udgangspunkt i spil, film, lyd, animation eller lignende.

11.30–12.00
Sandwich og netværk

Læs hele beskrivelsen

Aarhus22.01.2018

Tidspunkt

kl. 08.30 - 12.00

Sted

Filmby Aarhus, Studie 2, Filmbyen 23, 8000 Aarhus C

Pris

Gratis – No Show gebyr på 300 kr.

Tilmeldingsfrist

10.01.2018

Tilmeld
For dig der

​Morgenmødet er for ledere, projektledere, konsulenter og andre interesserede der arbejder med ledelse og organisationsudvikling både i, og udenfor den kreative/kulturelle sektor, som gerne vil udvikle sig selv og udvide sin værktøjskasse med nyeste viden og trends.

Oplægsholdere

Malene Bødker Leerberg, VIA og Chris Kroer Jensen, Filmby Aarhus.

Fakta

Uddannelsestype
Konferencer og arrangementer

Læs mere om Med hjertet som kompas. Ledelse af kreative medarbejdere og frivillige

Kontakt

ska480x480.jpg

Susanne Kaae

Faglig kontaktperson

+45 87 55 18 74

ska@via.dk

Susanne Kaae

Faglig kontaktperson

+45 87 55 18 74

ska@via.dk

ska480x480.jpg