skræddersyede forløb og konsulentydelser - kontakt Director of Studies Hanne Bundgaard

Efteruddannelse målrettet jeres behov

Få tilrettelagt et kursus eller udviklingsforløb som er skræddersyet jeres hverdag og aktuelle behov

Det vi gør

Vi tilbyder skræddersyede uddannelsesforløb og konsulentydelser, der målrettet understøtter virksomhedens eller arbejdspladsens udvikling. Vi skræddersyer forløb inden for alle vores kompetenceområder, fx ledelse, sundhed, pædagogik, socialområdet, beskæftigelse og offentlig forvaltning. Vores konsulenter og specialister kender jeres praksis i detaljer og har de bedste forudsætninger for at sammensætte netop det forløb eller kursus, der løser jeres behov.

I sætter rammerne

Vi udvikler forløbene i tæt dialog med jer, så de rammer plet både i forhold til kultur, rammer og konkrete behov. Vi designer forløb, der passer præcis til den tid, I kan afsætte og tager hensyn til antallet af deltagere og særlige behov. 

I bestemmer selv, hvor forløbet skal gennemføres. Vi tilbyder professionelle rammer hos os, men kommer også meget gerne ud og gennemfører forløb i jeres virksomhed. 

Fordele for jer

Skræddersyede forløb designet til arbejdspladsen kan støtte strategiske udviklingsmål eller organisatoriske forandringer, bidrage til at implementere nye metoder eller arbejdsgange og give medarbejdere et fælles kompetenceløft. I er sikret

  • Kompetent rådgivning og stor fleksibilitet
  • Målrettet opkvalificering med fokus på jeres behov
  • Udvikling af ny viden og et stærkt fælles fundament

Læs mere om dine fordele ved et skræddersyet forløb

Få mere information

Se alle vores ydelser

Foruden et væld af uddannelser og kurser afholder vi konferencer, gå-hjem-møder og skræddersyer kompetenceudvikling og uddannelsesforløb for virksomheder og organisationer.
Papirflyver

Hold dig opdateret

Få aktuelle uddannelsestilbud og fagligt nyt inden for dit felt - direkte i din indbakke. 

Kontakt en konsulent

Kontakt os og hør mere om mulighederne for skræddersyet kompetenceudvikling.