Børn i risiko | Øyvind Kvello

Konference: 01.02.2017

Børn i risiko - kom med på en rejse i det omfattende videnområde, som Øyvind Kvello mestrer.
Hvad ved vi om børn, der lever i risiko? Bliv opdateret på forskningsbaseret viden om risiko- og beskyttelsesfaktorer. Gå hjem med ny inspiration til, hvordan vi bedst i daglig praksis kan understøtte udvikling af resiliensprocesser for de udsatte børn.

Om Børn i risiko - fokus på risiko, beskyttelse og resiliensprocesser - Holstebro

 • Fakta

  Type:
  Konference
  Start:
  01.02.2017 kl. 09.00
  Slut:
  01.02.2017 kl. 14.30
  Sted:
  VIA, Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro
  Pris:
  950 kr. + moms
  Tilmeldingsfrist:
  16.01.2017
 • Indhold

  ​Du kommer med på en rejse i det omfattende videnområde, som Øyvind Kvello mestrer: Hvad ved vi om børn, der lever i risiko og som udsættes for omsorgssvigt, mishandling, overgreb eller udnyttelse.

  Du får:

  • Bredt indblik i aktuel forskning og den viden, vi i dag har på området.
  • Viden om, hvordan vi bedst kan hjælpe de mest udsatte børn
  • Input til at udvikle din praksis på baggrund af aktuel forskning

  Kvello sætter fokus på, hvilke risikofaktorer vi skal være særligt opmærksomme på, og hvilke faktorer, der kan beskytte barnet. Dagen sætter samtidig særligt fokus på resiliensbegrebet og hvordan vi kan understøtte udvikling af resiliensprocesser i daglig praksis.

  Om oplægsholderen
  Øyvind Kvello er doktor i udviklingspsykologi og forfatter til den anerkendte bog Børn i Risiko, Han har endvidere skrevet en række andre bøger og faglige artikler om opvækstmiljø, psykisk helse og børneomsorg.

  Han er ansat ved Regionsenter for barn og unges psykiske helse i Oslo og har i mange år været ansat ved Psykologisk institutt ved Universitetet i Trondheim, NTSU.

 • Målgruppe

  Konferencen er for dig, som optaget af at udvikle arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier ud fra en forskningsbaseret tilgang.

  Du arbejder inden for det sociale, pædagogiske eller sundhedsfaglige felt, fx som socialrådgiver, pædagog, lærer, sundhedsplejerske, ergo- og fysioterapeut eller sygeplejerske.

Kontakt

ska480x480.jpg

Susanne Kaae

Faglig kontaktperson

+45 87 55 18 74

Susanne Kaae

Faglig kontaktperson

+45 87 55 18 74

ska480x480.jpg