– for sundhedsprofessionelle med pædagogisk trang.

Om Fyraftensmøde om mindset og motivation i en læringskultur

 • Fakta

  Type:
  Konference
  Start:
  23.02.2017 kl. 15.30
  Slut:
  23.02.2017 kl. 17.30
  Sted:
  VIA, Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus N
  Pris:
  Gratis
  Tilmeldingsfrist:
  10.02.2017
 • Indhold

  ​Der er ingen vej udenom! Kravet om målrettet selvdisciplinering og evnen til at motivere sig selv til livslang læring er ifølge professor Ove Kaj Pedersen kommet for at blive.

  Vores samfund er i dag præget af præstationsforventninger, som gennemsyrer vores kultur, og som ifølge danske uddannelseseksperter, medvirker til at vi lige nu står i en motivationskrise. På den ene side oplever vi studerende som ikke er aktive i undervisningen, som mangler engagement og som har svært ved at håndtere de krav, der stilles i uddannelserne om at kunne motivere sig selv. På den anden side har vi de såkaldte 12 tals piger, der er så præstationsorienteret at presset kan ende med at knække dem.

  Vi vil på dette fyraftensmøde sætte fokus på, hvordan undervisere og vejledere kan styrke den studerendes mindset, så de udnytter deres læringspotentiale og kan håndtere præstationspresset i samfundet. Og hvordan vi i relationen kan skabe motivationen og engagementet til de til tider svære læreprocesser som uddannelserne byder på.

  Det handler om at skabe en læringskultur! En kultur, hvor det handler om at forstå, og ikke bare bestå!

 • Målgruppe

  Fyraftensmødet er for sundhedsprofessionelle med fokus på det pædagogiske, primært kliniske vejledere, daglige vejledere og specialeansvarlige, samt introduktionsansvarlige.

Kontakt

suso480x480.jpg

Susanne Loft Hultquist Sørensen

Faglig kontaktperson

+45 87 55 18 45

Susanne Loft Hultquist Sørensen

Faglig kontaktperson

+45 87 55 18 45

suso480x480.jpg