Information til besøgende i VIA

Læs om, hvordan du som gæst skal forholde til smittespredning under besøg på VIAs adresser.

Opdateret 10.05.2021

Krav om test 

Fra den 10. maj 2021 er der krav om, at gæster på VIA skal kunne fremvise gyldig coronatest, for at få adgang til campus.
Dokumentation kan være digital eller papir, men der skal være navn, testtidspunkt og testresultat. Man skal kunne fremvise enten:

- Negativt testresultat (max 72 timer gammelt)
- Positiv coronatest. Hvis man har været symptomfri i minimum 48 timer, og testen er foretaget for mindst 14 dage siden, må man komme ind på campus. Testen må dog ikke være mere end 180 dage gammel. 

Hvis man er blevet vaccineret for COVID-19, er man fritaget fra opfordring om test for at komme på campus. Det gælder fra 14 dage efter sidste stik.

Hvis man af medicinske årsager eller på grund af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en coronatest, skal man oplyse dette ved kontrol.

Stikprøvekontrol

Vi udfører dagligt stikprøvekontroller ved indgangen til campus for at sikre, at vi passer godt på hinanden. Vi opfordrer censorer og andre besøgende at fremvise et coronatestresultat. 

Hvis du har symptomer på COVID-19 eller er nær kontakt til en smittet, må du under ingen omstændigheder møde ind på campus. Følg myndighedernes retningslinjer for test, isolation mv. 

Kontakt

Vi opfordrer dig til at gå i dialog med din kontaktperson på VIA og holde dig opdateret om VIAs fysiske genåbning på via.dk/corona

Derudover opfordrer vi til, at man kan benytte den myndighedsfælles hotline på:
T: +45 70 20 02 33.

English version

See English version here