Ledelse og kommunikation

Her finder du efteruddannelse og viden inden for feltet

Vi vil gerne dele vores viden med dig. Derfor laver vi hele tiden artikler og videoer, der kan inspirere dig i dit arbejde som leder.
Hent inspiration

Er du præcis og tydelig i din ledelseskommunikation? Har du fx den nødvendige gennemslagskraft i direktionen, og er du bevidst om din måde at kommunikere på, så du motiverer dine medarbejdere? Sagt med andre ord – er du bevidst om din egen personlige ledelsesstil og udtryk?

Effektiv ledelse og kommunikation er ikke noget du er født med – god ledelse skal tillæres og øves. Uforudsete ting og situationer kan opstå, så som leder skal du hele tiden kunne omstille dig og kommunikere klogt, under de forandringer, der vil kunne ske i hverdagen som leder.

Dit personlige udtryk og din gennemslagskraft er rigtig vigtig, når du vil skabe motivation og resultater sammen med dine medarbejdere. Kun med effektiv kommunikation er du som leder i stand til at skabe følgeskab og succes i din organisation.

Effektiv ledelse og kommunikation forudsætter derfor den rette kombination af kommunikative redskaber og ledelsesadfærd. Er du bevidst om hvilke virkemidler og redskaber du med fordel kan bruge i din daglige ledelseskommunikation? Eller ønsker du en opkvalificering, der løfter dine evner?

Med den rette ledelse og kommunikation, bliver du en bedre leder! På vores uddannelser går vi tæt på din praksis, så du fra dag ét kan anvende ny viden og værktøjer i dit daglige virke som leder. Vi har samlet alle uddannelsestilbud her på siden - find det forløb der passer dig.

Du vil udvikle dig og blive bedre til at bruge ledelseskommunikation til at skabe engagement, effektivitet og trivsel. Og du vil kunne styrke din ledelsesstil og fremtoning, så du fremstår autentisk, klar og fokuseret. Alt sammen med udgangspunkt i din personlige ledelsesstil.

Kurser og fagmoduler

Vi er dine kontaktpersoner

Har du spørgsmål til vores uddannelser, moduler og kurser? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Har I brug for et fælles kompetenceløft af en afdeling, et team eller en ledergruppe? Vi har stor erfaring med at tilrettelægge virksomhedsforløb, så de tager afsæt i jeres specifikke udfordringer. Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne.

Lisbeth Skytte

Kontakt vedr. individuelle uddannelsesforløb

Lisbeth Skytte
Uddannelses-
koordinator

T: +45 87 55 19 11
E: lisk@via.dk

Susanne Søndergaard Hansen

Kontakt vedr. virksomhedsforløb

Susanne S. Hansen
Uddannelsesdekan

T: +45 87 55 18 77
E: suha@via.dk