Strategisk ledelse og forretningsudvikling

Her finder du efteruddannelse og viden inden for feltet

Vi vil gerne dele vores viden med dig. Derfor laver vi hele tiden artikler og videoer, der kan inspirere dig i dit arbejde som leder.
Hent inspiration

Kan du tænke innovativt og udøve strategisk ledelse i dit arbejde med at udvikle forretningen, og formår du at stå i spidsen for succesfuld eksekvering af strategier og handleplaner? Sagt med andre ord - er du klædt godt nok på til opgaven som strategisk leder?

Som leder forventes det, at du kan forretningsudvikle din virksomhed, forretningsmodel, division, marked eller dit produkt. Du skal realisere udvikling samt plus på bundlinjen – det kræver forretningsforståelse, innovative kompetencer og økonomisk sans.

De virksomheder, som formår at skabe nye forretningsideer, fremdrift og vækst, er de virksomheder der overlever på et konkurrencepræget marked. Det er derfor vigtigt, at du som leder kan identificere strategiske problemstillinger og udarbejde mål og løsninger, der omsætter strategier til konkrete tiltag.

Professionel strategisk ledelse og forretningsudvikling forudsætter den rette kombination af forretningsforståelse, metoder og værktøjer. Den strategiske og innovative leder er således den, der er i stand til tænke og handle strategisk med henblik på at udvikle virksomheden.

På vores uddannelser sætter vi metoder og redskaber i tæt relation til praksis, så du med det samme kan anvende ny viden i dit arbejde med strategisk ledelse og forretningsudvikling. Vi har samlet alle uddannelsestilbud her på siden - find det forløb der passer dig.

Du tilegner dig kompetencerne til at udvikle og effektivisere strategier samt innovations- og udviklingsprocesser i din organisation. Og du lærer, hvordan du bedst muligt faciliterer de processer, der er med til at drive idéudviklingen hos dine medarbejdere.

Kurser og fagmoduler

Vi er dine kontaktpersoner

Har du spørgsmål til vores uddannelser, moduler og kurser? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Har I brug for et fælles kompetenceløft af en afdeling, et team eller en ledergruppe? Vi har stor erfaring med at tilrettelægge virksomhedsforløb, så de tager afsæt i jeres specifikke udfordringer. Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne.

Lisbeth Skytte

Kontakt vedr. individuelle uddannelsesforløb

Lisbeth Skytte
Uddannelses-koordinator

T: +45 87 55 19 11
E: lisk@via.dk

Susanne Søndergaard Hansen

Kontakt vedr. virksomhedsforløb

Susanne S. Hansen
Uddannelsesdekan

T: +45 87 55 18 77
E: suha@via.dk