Netbaserede og online forløb

Corona står i vejen for meget – men ikke for din efteruddannelse. VIA giver dig altid mulighed for fleksibel kompetenceudvikling gennem e-læring, webinarer og online vejledning. 

På siden her, finder du al den online videreuddannelse vi normalt udbyder – Corona eller ej. Det betyder, du kan følge fleksibel og kompetencegivende videreuddannelse hjemme fra din egen stue - eller fra din arbejdsplads. Uddannelsen foregår i aktivt virtuelt læringsrum, hvor du er i tæt kontakt med både dine undervisere og medstuderende.

OBS: På trods af den nuværende situation, behøver du ikke være nervøs for at tilmelde dig efterårets almindelige uddannelsestilbud. VIA garanterer, at al undervisning, vejledning og eksamen på VIAs kurser samt efter- og videreuddannelser fortsætter. Vi står selvfølgelig også inde for samme høje faglighed - uanset om vi mødes i fysiske rammer eller mødes digitalt.

Netbaserede forløb

Moduler og kurser

Mere viden

Studie- og karrierevejledning

Studie- og karrierevejledning

Find svar på dine spørgsmål om efter- og videreuddannelse ved VIA University College.

Gå til side
VIA Efter- og videreuddannelse - find den efteruddannelse eller videreuddannelse, som matcher dine behov og karrieredrømme.

Efteruddannelse hos VIA University College

Bliv en del af et inspirerende uddannelsesmiljø og skab nye netværk. Se videoen og tag et kig indenfor.

Gå til side