Kim har fået en masse ny viden og kompetencer

Kim har valgt at tage en diplomuddannelse i ledelse

Kim har fået en masse ny viden og kompetencer

Jeg valgte Diplomuddannelsen i ledelse, da jeg havde fået fortalt, at det skulle være en god uddannelse til at få en forståelse af sit eget personlige lederskab.

Jeg synes, det bedste ved uddannelsen er de mange elementer, som er rigtig spændende - både i forhold til det personlige lederskab men også strategisk ledelse.

Underviserne er rigtig gode til at involvere alle omkring bordet. De giver sig tid til at lytte. Vi har alle nogle forskellige problemstillinger eller udfordringer, som vi står overfor. Der findes forskellige løsninger på dem, men hvad er den rigtige løsning? Hvis man drager videnskabsteori ind i det, så får man en større forståelse for de handlinger, som man skal ud og tage aktion på.

Refleksion har haft en stor betydning for mig, og at jeg hele tiden er skarp på mig selv, og den måde jeg leder min organisation på. Som leder skal man være i stand til at hive sig op i helikopteren og finde ud af den måde, man selv kommunikerer på.

Jeg har fået en masse ny viden og kompetencer, som i dag gør det nemmere for mig at sætte ord på, hvorfor vi gør, som vi gør.

Jeg er virkelig en af dem, der suger det, jeg lærer til mig. Og jeg bruger det i hverdagen. Det er vigtigt for mig, at vi spiller på en arena, hvor arbejdsmiljø og trivsel er vigtigt for os, men hvor vi samtidig kan indfri og levere nogle resultater. Uddannelsen har klædt mig bedre på til, at kunne få de to ting til at spille godt sammen.