Håndværk, design og innovation

Nu kan du styrke din faglige indsigt og forståelse for håndværk og design gennem en innovativ tilgang til faget. Derudover får du også muligheden for at opleve processen fra idé til færdigt produkt.

Om retningen

 • Uddannelsen håndværk, design og innovation giver dig muligheden for at vinkle din pædagogiske uddannelse i en retning, som er særlig relevant for netop dig. Du kommer til at arbejde innovativt med din egen undervisning i faget Håndværk og design.
   
  Du kommer også til at beskæftige dig med det samspil, der opstår når en idé bliver født og skal blive til virkelighed gennem forskellige produkter og funktioner.
   
  Du bliver bedre til at:
  • Anvende viden til at beskrive, fortolke, planlægge, gennemføre og begrunde undervisning i et udviklingsperspektiv i håndværk og design
  • Udvikle innovative didaktiske kompetencer
  • Mestre arbejdet med håndværk, design og innovation i en pædagogisk eller anden formidlingsmæssig kontekst
 • Denne uddannelsesretning er for dig som enten er pædagog eller lærer og arbejder med håndværk, design og innovation.
 • ​Håndværk, design og innovation er en uddannelsesretning under den pædagogiske diplomuddannelse.

  Vil du tage en fuld pædagogisk diplomuddannelse med en specialisering i håndværk, design og innovation, så består uddannelsen af en række obligatoriske moduler, en række retningsspecifikke moduler og et afgangsprojekt.

  Retningsspecifikke valgmoduler:

  De moduler vi udbyder varierer fra semester til semester. Du finder de aktuelle retningsspecifikke moduler længere nede på siden. Klikker du dig videre ind på selve modulet, kan du læse mere om det faglige indhold.

  De generelle informationer omkring den pædagogiske diplomuddannelse – fx opbygning, adgangskrav samt obligatoriske og fælles valgfri moduler – finder du under den pædagogiske diplomuddannelse.

Kontakt

cohj480x4802019.jpg

Administrativ kontakt

heto2018480x480.jpg

Studievejleder