Innovation og forretningsudvikling

Er I gearet til disruption og i stand til at skabe vækst? Forretningsudvikling, der skaber vækst, består af to dele: Nye innovative ideer og realiseringen af dem. Få hjælp til at tænke innovativt og samtidig sikre at I får omsat de nye idéer til forretningsmæssige resultater.
Vi hjælper jer til at få bragt de innovative ideer i spil, implementere og eksekvere.

Workshops og idérum

Skal I have konkretiseret et koncept eller en produktide? Eller er I optaget af at udvikle en ny forretningsmodel, strategi eller kultur? Så har I brug for at få bragt alle ideer i spil for at nå frem til det output, der skaber mest mulig værdi for jer. Her har workshoppen sin eksistensberettigelse i forhold til at udvikle og skabe nyt sammen.

Få tilrettelagt en workshop og hent en professionel facilitator ind, der har stor erfaring med opstart og facilitering af innovative processer. Læs mere om vores workshops og idéværksted.

 

Handleplan og implementering

Der er blevet brainstormet og genereret masser af gode ideer, men hvordan kommer I nu fra idé til eksekvering? Gør brug af en projektkonsulent, der kan hjælpe jer med at prioritere og realisere de bedste ideer. Konsulenten hjælper jer med at få lavet en køreklar handleplan med blik for udrulning og implementering - alt sammen i solidt samarbejde med jer.

 

Kompetenceløft og målrettet uddannelse

Står I med et stærkt ønske om at højne jeres produkt-, proces- og forretningsudvikling, så I hele tiden kan være et skridt foran? Så få tilrettelagt et uddannelsesforløb specifikt målrettet de medarbejdere, der til daglig har ansvar for at igangsætte, styre og lede virksomhedens innovationsprocesser og forretningsudvikling.