Jørgen Andersen, direktør i Green Tech Center

Video I Efter- og videreuddannelse i Resilience House

VIA står bag verdens første resiliensefteruddannelse, som bliver et omdrejningspunkt i Resilience House ved Vejle. Hør Jørgen Andersen og Lotte Thøgersen fortælle om det nye uddannelses- og innovationscenter

I forbindelse med at Vejle er udpeget til en af verdens 100 resiliente byer, slår man inden længe dørene op til det nybyggede Resilience House. I filmen fortæller direktør i Green Tech Center, Jørgen Andersen, og forskningschef for VIA Byggeri, Energi og Miljø, Lotte Thøgersen, om tankerne bag huset.

Når Resilience House åbner senere i 2017, bliver det et uddannelses- og innovationscenter inden for forsyning af energi, vand og klima.

VIA spiller en aktiv rolle i Resilience House, da huset vil rumme den nye efter- og videreuddannelse i forsyningsresiliens, som VIA står bag. Også Resilience Lab Denmark, hvor Lotte Thøgersen er bestyrelsesformand, får bopæl i huset.

Visionen er, at både danske og internationale byer i 100 Resilient Cities-netværket, skal tilbydes ny viden om resiliente løsninger på forsynings- og klimaudfordringerne.

Efteruddannelsen bliver den første resiliente uddannelse i verden.

Skal vi samarbejde?

Lotte Thøgersen

Lotte Thøgersen

Uddannelses- og forskningschef, ph.d.

E: lot@via.dk
T: +45 87 55 41 91