Skal din skole være en del af TRACK?

Her på siden kan du læse mere om, hvad projektdeltagelse vil betyde for jeres skole.

Vi begynder rekruttering af skoler til projektet i foråret 2021. I første omgang har I mulighed for at udfylde en uforpligtende interessetilkendegivelse, som sikrer jer en plads i projektet. I får så tilsendt et nyhedsbrev to gange årligt.

Vi tilbyder en række skoler at samarbejde med forskere om at undersøge, hvordan matematikundervisning kan udvikles med metoder og materialer inspireret af tilsvarende undervisning i Singapore.

Sådan foregår projektet

Der foretages en lodtrækning mellem skolerne, så skolerne deles i to grupper: En indsatsgruppe og en sammenlignelig kontrolgruppe. I indsatsgruppen vil lærere og elever få projektet implementeret som beskrevet. Skolebøger og lærerkurser er gratis for skolerne.

Lærerne i kontrolgruppen vil i stedet få tilbudt andre korte kursusforløb, der også kvalificerer lærerne.

Gennem de tre år vil vi foretage effektmålinger af de samme elevers faglige niveau på både indsats- og kontrolskoler. Alle elever skal derfor tage flere små tests i begyndelsen og slutningen af hvert skoleår. Undervisere og ledelse på alle skoler vil her få et løbende overblik over udviklingen i deres egne klasser. Alle skoler vil få fri adgang til projektets undervisningsmaterialer efterfølgende.

Det forventes af deltagerskolerne

Deltagelse som indsatsskole fordrer, at lærerne kan deltage i syv hele kursusdage. Der kan komme udgifter til transport og forplejning i forbindelse med kurser.

Når en skole tilmelder sig, gælder det alle skolens 4. klasser i 2022-23 og et tilsagn om at disse klasser og deres matematiklærere er med i tre skoleår. Vi vil først kunne bekræfte endeligt, at projektet fortsætter, når vi har sikkerhed for økonomisk støtte – i foråret 2022.

Derfor er tilmeldingen en interessetilkendegivelse, som sikrer jer en plads i projektet. I vil blive kontaktet med flere oplysninger og mulighed for at indgå en mere bindende aftale om deltagelse i 2021.

Tilmelding

Udfyld nedenstående blanket med jeres kontaktoplysninger og send den til Lóa Björk Jóelsdóttir på loho@via.dk. Så modtager i også nyhedsbrev om TRACK to gange årligt. I kan til hver en tid framelde jer ved at skrive til loho@via.dk

I øvrigt henvises til VIAs cookie og privatlivspolitik.