The Animation Workshop (TAW)

TAW er Danmarks center for animation, visualisering og digital fortælling og vi udbyder tre bacheloruddannelser, som rangerer blandt de bedste i Europa, samt en række professionelle kurser, workshops, artist residencies og en Visuel HF.

Visuel HF

Visuel HF er en kreativ ungdomsuddannelse og den eneste uddannelse vi udbyder på dansk.

Uddannelsen tager tre år og består af almindelige HF-fag kombineret med en etårig visuel grunduddannelse. Der arbejdes på tværs af de visuelle og boglige fagligheder og du kommer til at arbejde med visuel forståelse og produktion i sammenhæng med HF-fagene.

Vil du læse på engelsk

Mere om os

  • Produktioner fra The Animation Workshop tildeles i gennemsnit 120 internationale nomineringer og priser hvert år. I de seneste år har vi bl.a. været repræsenteret ved Cannes Festival, Berlin Film Festival, Venice Biennale,  Annecy Animation Festival, ITF Stuttgart, SIGGRAPH festivalerne, KLIK! in Amsterdam, Anima Mundi, Hamburg Animation Festival, Animafest Cyprus og mange flere.

  • Som Danmarks center for animation, visualisering og digital fortælling arbejder vi også meget med forskning og udvikling. Vores forsknings- og udviklingscenter byder på en bred vifte af projekter af international højde.

    Vi arbejder for kvalitet og engagement i natur-, kultur- og samfundsrelevante problemstillinger. Vores professionelle samarbejder og partnerskaber spreder sig over offentlige og private sektorer og fokuserer på co-produktion og talentudvikling på tværs af faglige discipliner og markeder.

Kontakt

Find os

The Animation Workshop/VIA University College

Kasernevej 5
8800 Viborg
Denmark

Find os på Google Maps

Telefon eller e-mail

+45 87 55 49 00
taw@via.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 9 - 15 
Fredag: 9 - 12

Databeskyttelsesrådgiver

Kristian Hohwü Nielsen

+45 87 55 18 24
dpo@via.dk

Læs VIAs Cookiepolitik og Privatlivspolitik