Mand holder oplæg ved smartboard

Kurser målrettet ansatte i finanssektoren

I samarbejde med Finanskompetencepuljen tilbyder vi en række målrettede kurser til ledere og medarbejdere i den finansielle sektor

Målgruppe

VIA University College tilbyder målrettede kurser til medarbejdere i den finansielle sektor. Kurserne udbydes i samarbejde med Finanskompetencepuljen og er gratis for ledere og medarbejdere i den finansielle sektor, hvis du er ansat i en virksomhed som er medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig de enkelte uddannelsesforløb ved at benytte ansøgningsskemaet på Finanskompetencepuljens hjemmeside. Her kan du også søge om oprettelse af et lokalt tilrettelagt hold, hvis I er minimum 16 personer fra den samme virksomhed som ønsker at deltage i et af vores kurser. 

Har du spørgsmål?

Herunder kan du læse mere om vores uddannelsestilbud i samarbejde med Finanskompetencepuljen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrativ partner Helena Kressner på telefon 87 55 19 17 eller mail helk@via.dk

Læs om de forskellige uddannelsestilbud 

It-projektledelse

Bliv klædt på til at arbejde med it-projekter ud fra en helhedsorienteret tilgang som sikrer værdiskabelse for både dine kunder og din arbejdsplads. Kurset kan indgå som et modul i it-diplomuddannelsen.