De ti finalister til Innovationsprisen 2018 er fundet

Innovationsprisens 10 finalister er fundet. De dyster om en præmie på 50.000kr. samt et coaching forløb hos CONNECT Denmark.    Foto: Arkiv
VIA University College afholder hvert år Innovationsprisen i forbindelse med Forskningens Døgn. Her hyldes innovative studerende fra videregående uddannelser fra hele landet, og ideerne er mange og spænder fra bæredygtig livsstil til udfordringer omkring digital mobning. De ti finalister er nu fundet, og den 24. april kan du være med til at finde vinderen af konkurrencen, hvor Søren Pind er med til at overrække præmien på 50.000 kr. 

Efter en vurdering af en fagjury, der alle har ekspertise inden for innovation, samt en afstemning på Facebook, hvor mere end 10.200 personer har stemt, er 10 projekter nu gået videre til finalen, som finder sted under Forskningens Døgn på VIA campus Aarhus C den 24. april.

Finalisterne vil op til finaledagen få mulighed for at deltage i en forberedelsesworkshop afholdt af Connect Denmark, og workshoppen vil indeholde blandt andet pitch-træning, feedback på idé, hjælp til realisering, networking m.m.
Se præsentation af de ti finalisters projekter her: https://www.via.dk/kampagner/innovationsprisen

Minister overrækker præmier

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind er med til at overrække præmier til de tre bedste projekter. Førstepladsen vinder 50.000 kroner, andenpladsen får 20.000 kroner og tredjepladsen 10.000 kroner. Der følger desuden et efterfølgende sparringsforløb med hos Connect Denmark, som skal hjælpe dem med at realisere deres projekter.

Bag Innovationsprisen står VIA University College og Connect Denmark. Innovationsprisen afholdes hos VIA forbindelse med Forskningens Døgn, som er en landsdækkende videnskabsfestival sat i søen af Uddannelses- og Forskningsministeriet. 

Få yderligere information

Kontakt

Marianne Nielsen, projektleder, VIA University College
T: 87 22 14 64
E: mann@via.dk