Gør verdensmålene til dine

Billede af Rikke Rønholt, Claus Meyer og Mads Nipper.
Superkok Claus Meyer, sportsstjerne Rikke Rønholt og Grundfos CEO Mads Nipper kan mødes til to forelæsninger i VIA i marts og april 2019.
Kom til to spændende og tankevækkende forelæsninger med Claus Meyer, Rikke Rønholt og Mads Nipper på VIAs Campus Aarhus C.

FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling kan være svære at omsætte til ens egen dagligdag. Det handler jo om store globale emner som fattigdom, sult, klima, ligestilling og uddannelse, der føles uoverkommelige for én person.

Men der er meget man kan gøre for at hjælpe Danmark og de 192 andre lande i FN med at nå de ambitiøse mål. Det sætter VIA og den erfarne mediemand Erik Rasmussen, stifter af Mandag Morgen og tænketanken Sustainia, fokus på gennem to forelæsninger med frontløbere på området. Alle er velkomne.

Din nye verden og dine verdensmål, 27. marts 2019

Her kan du møde superkokken Claus Meyer og sportsstjernen Rikke Rønholt, der begge har gjort verdensmålene til en del af deres virke. Sammen vil de på usædvanlig og underholdende vis introducere dig til verdensmålene, og hvilke muligheder de også skaber.

Forelæsningen foregår på VIAs Campus Aarhus C, og du kan læse mere og tilmelde dig her.

Dine holdninger, 24. april 2019

Mød CEO i Grundfos Mads Nipper til en spændende forelæsning om verdensmålene, der viser, hvor vi skal hen hvornår, men ikke hvordan vi kommer derhen. Det handler om vores værdier, mindset og holdninger, og hvordan det kan indpasses ind i ens eget liv.

Forelæsningen foregår på VIAs Campus Aarhus C, og du kan læse mere og tilmelde dig her.