Julius Dall Just

Mød Julius og bliv klogere på, hvordan det er at læse Branding & Marketing Management

Branding and Marketing Management

Specialeretning på designteknologuddannelsen

Vil du være med til at udvikle brands og nye koncepter? Branding & Marketing Management giver dig strategiske og kreative kompetencer inden for branding.

Om specialet

 • Indhold & fag

  Studiet giver dig metoder og værktøjer, som er essentielle i en fremtidig jobsituation, eller hvis du vælger at tage vores overbygning som professionsbachelor i Design og Business.

  Designteknolog med speciale i Branding & Marketing Management udbydes i Herning. Her får du en grundlæggende viden om businessfaget og de mekanismer, der gør sig gældende i mode- og livsstilsbranchen

  Med udgangspunkt i en analyse af et givent brands værdier samt trends og tendenser i markedet skal du kommunikere, planlægge og gennemføre markedsføringstiltag til den eksisterende målgruppe – både strategisk og visuelt. Du lærer at bruge forskellige markedsføringskanaler - fra hjemmesider til outdoor-reklamer, og du får indsigt i, hvordan du vælger de rette kanaler til netop dit koncept.

  Som uddannet designteknolog kommer du til at arbejde i tværfaglige teams. Under uddannelsen stifter du derfor bekendtskab med både business- og designdelen i mode- og livsstilsbranchen og får forståelse for, hvilke faggrupper en brander arbejder sammen med og på hvilke områder.

  Læs mere om de enkelte specialeretninger og fag (pdf) 

  Læs mere om designteknologuddannelsen, optagelseskrav og internationale muligheder

 • Job & karriere

  Som designteknolog kan du blandt andet komme til at arbejde inden for tekstil- og modebranchen.

  Som designteknolog med specialet Branding & Marketing Management kan du blive assistent i en virksomhed inden for mode- og livsstilsbranchen. Du indgår typisk i et team, der er med til at sikre en optimal markedsføring af virksomhedens produkter, og er med til at sikre, at produkterne markedsføres som en helhed.

  Videreuddannelse

  Mange designteknologer vælger at tage overbygningen Professionsbachelor i Design & Business, som giver mulighed for en mere nuanceret jobfunktion. Det kan du gøre her på VIA Design & Business eller på en anden uddannelsesinstitution. Du kan også vælge at tage en overbygning på et udenlandsk universitet.

 • Kontakt

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

  Har du spørgsmål om optagelse 
  Kontakt studievejleder

  VIA Design 
  Birk Centerpark
  DK-7400 Herning 

  T: +45 87 55 05 00
  E: herning@via.dk

   

#viadesign

Se billeder fra Instagram og følg med i studielivet på VIA Design!