Benedikte Fiskbæk Roed

Stilling: Organisator i HK
Uddannelse: Administrationsbachelor

Benedikte Fisbæk Roed

Mit job

Jeg arbejder som organisator i HK Privat Midtvest. Mit arbejde består primært i at organisere medlemmer i HK, at styrke HK ude på arbejdspladserne. En stor del af mit arbejde handler om relationer, til medlemmer, til potentielle medlemmer og relationer til virksomheder og ledelser, så HK bliver en positiv medspiller for alle på arbejdspladsen.

En anden væsentlig del at mit arbejde er at få valgt tillidsrepræsentanter der, hvor der ingen er og spille tillidsrepræsentanterne gode der, hvor de er. Jeg arbejder også med eleverne på virksomhederne og er med til at sikre kvaliteten og relevansen på de skoleforløb eleverne har i deres praktiktid. 

Mine overvejelser om studievalg 

Jeg havde et ønske om at arbejde med jura, politik og organisation. Disse 3 punkter var overskriften på administrationsbacheloruddannelsen, og det tiltalte mig med det samme. Derudover var det en klar værdi for mig, at uddannelsen var praktisk funderet og havde en god blanding af teori og metode.  

Det lange praktik forløb mod slutningen af studiet er en klar styrke. Her får man lov at prøve teorien af i praksis og forlader studiet med både teoretiske og praktiske færdigheder.

Jeg fandt min uddannelse ved et tilfælde, det er verdens bedste uddannelse og det understreger bare min pointe om at det ikke altid er det oplagte man skal vælge, man skal undersøge mulighederne bredt. 

Mine råd til dig, der skal vælge uddannelse

  • Sæt dig godt ind i de forskellige uddannelsesmuligheder, også dem der måske ikke lige er en af de mest kendte. Der findes mange spændende muligheder og det er givet godt ud at afsøge mulighederne.
  • Find ud af hvad der virkelig interesser dig, og hvad du synes er spændende.
  • Du er aldrig for gammel til at lære noget nyt, og det er aldrig for sent at tage en (ny) uddannelse.