Nicolai Levin Christensen

Stilling: R&D Engineer, DAVINCI A/S
Uddannelse: Maskiningeniør

Nicolai Levin Christensen

Mit job

DAVINCI A/S er et rådgivende ingeniørfirma, så mine arbejdsopgaver spænder bredt. Lige for tiden arbejder jeg med en stor stålkonstruktion inden for offshore olie og gas industrien i Nordsøen. Her har jeg været inde over alt fra konceptudvikling og styrkeberegning, til at jeg nu sidder og er ved at færdiggøre produktionsgrundlaget og tilhørende dokumentation.


Det jeg bedst kan lide ved mit arbejde er alsidigheden. På trods af, at jeg er ’ny-uddannet’, så har jeg allerede rundet flere brancher, som fx vindenergi, automobilindustrien og olie og gas offshore.

Jeg vil gerne blive ved med at udvikle mine egne kompetencer, hvilket jeg har stor mulighed for i mit nuværende arbejde. Men jeg syntes også udvikling inden for industrien er vigtig. For at kunne udvikle gode produkter, som man kan se virkelig gør en forskel i industrien, så er det vigtigt at ens kompetencer vedligeholdes og udvikles. 

Min anbefaling af uddannelsen 

  • Hvis du elsker mekanik, teknik, matematik og fysik, så er maskiningeniørstudiet helt sikkert noget for dig. 
  • Den teori du lærer under studiet, kan du bruge i mange forskellige sammenhænge, det er en klar fordel.
  • Det er en meget alsidig uddannelse, som du kan bruge i mange brancher, derfor risikerer du ikke at "hænge fast" i en bestemt type job.