Martin er projektleder hos Nordvand

Martin Jørgen Andersen
32-årige Martin Jørgen Andersen begyndte ved et tilfælde at arbejde med vand, men blev hurtigt glad for det.
I en forsyningsvirksomhed får jeg mulighed for at følge projekterne fra start til slut

Hvem er jeg?

Jeg hedder Martin Jørgen Andersen, jeg er 32 år og bor på Østerbro i København. Jeg dimitterede i 2009 som civilingeniør fra DTU med speciale indenfor byggeteknik. I dag arbejder jeg som projektleder hos Nordvand i afdelingen Plan & Projekt.

Hvorfor arbejder jeg med vand?

Det var lidt en tilfældighed at jeg begyndte at arbejde med vand. Men jeg fik som nyuddannet et barselsvikariat hos Nordvand, og jeg blev fra starten af glad for det. Det bedste ved at arbejde i en forsyningsvirksomhed som Nordvand er, at jeg får mulighed for at følge projekterne fra start til slut. På den måde finder vi ud af, om de prognoser og beregninger vi har lavet, rent faktisk også fungerer, når et projekt bliver sat i drift. Den proces er spændende at være en del af.

I øjeblikket sidder jeg primært og arbejder med projekter indenfor klimatilpasning. Bl.a. er vi ved at opgradere kapaciteten på en stor underjordisk rende til regn- og spildevand, så vi kan minimere risikoen for oversvømmelser i forbindelse med kraftige regnhændelser. Vores mål i Nordvand er, at vi inden 2055 kan fjerne alt regnvand fra spildevandssystemet.

Hvad vil jeg forandre?

Der er mange ting, man kan drømme om at forandre. Men det vil være interessant at se på, hvordan man kan bruge regnvand som en værdi i byerne.