Sportstræner

Sportstræner er for dig, der gerne vil have et trænercertifikat sammen med din læreruddannelse. I specialiseringen har du mulighed for at få en autoriseret træneruddannelse ved siden af din læreruddannelse

Vil du gerne kombinere idræt med undervisning? Og har du lyst til at gennemføre en træneruddannelse indenfor enten fodbold, håndbold eller gymnastik ved siden af din uddannelse til lærer? Så er Sportstrænerlinjen i Silkeborg noget for dig!

Professionelle trænerjobs for dig med et autoriseret certifikat

Vil du fx være idrætslærer og sportstræner? Så er sportstrænerlinjen for dig, der har lyst til at kombinere idræt med undervisning. Du skal også være interesseret i at gennemføre en træneruddannelse inden for enten fodbold, håndbold eller gymnastik ved siden af din uddannelse til lærer.

Som en del af sportstrænerlinjen kan du supplere din læreruddannelse med en certificeret træneruddannelse. Så er du både rustet til foreningsliv og idrætsefterskoler. For at tage sportstrænerlinjen skal du vælge idræt som et af dine undervisningsfag.

Flere karrieremuligheder med en sportstrænerlinje

  • Lærerjobs ved særlige idrætslinjer i folkeskolen og ved idrætsefterskoler.
  • Trænerjobs inden for fodbold-, håndboldklubber og gymnastikforeninger.
  • Skolesportskonsulent i samarbejde med SFO- eller klubsport.
  • Sportstræner med autoriseret certifikat

Som en del af sportstrænerlinjen kan du supplere din læreruddannelse med en certificeres træneruddannelse. For at tage sportstrænerlinjen skal du vælge idræt som et af dine undervisningsfag.