Kom til Åbent Hus på Campus Horsens den 28. februar 2019

Du kan møde vores uddannelser og blive klogere på dit studievalg.
 
Bare mød op - ingen tilmelding!

 

 

Se program med tidsplan her (pdf)

Åbent hus hos VIA i Horsens

Torsdag den 28. februar kl. 15.00-19.00

Sted

VIA University College
Chr. M. Østergaards Vej 4,
8700 Horsens

Se adressen på google maps

Velkommen til Åbent Hus på Campus Horsens

Her kan du opleve vores studiemiljø og stille spørgsmål om stort og småt. Kig dig omkring og bliv rigtig klog på VIAs uddannelser her på Campus og på det rette studievalg for dig! Benyt muligheden for at komme helt tæt på studiemiljøet og hils på studerende, undervisere og studievejledere, der fortæller om uddannelser inden for områderne Ingeniør, Business, Byggeri, Pædagog og Sygeplejerske. 

Gå med på Tour de Campus og oplev miljøet og livet på campus og fornem, hvordan det er at være studerende i et inspirerende internationalt miljø centreret i Horsens med udbud i Herning, Holstebro, Viborg og Aarhus. På turen ser vi forsøg i laboratorier, kigger ind i bygningskonstruktørernes og ingeniørernes faglige miljøer og hilser på robotten NAO i Makerspace. Hvis vejrguderne er med os, bliver der demonstration af droneflyvning udenfor Campus.

Sammensæt selv dit program

Vi har sammensat et super spændende program med oplæg fra nuværende og tidligere studerende.

Skræddersy dit eget Åbent Hus program med netop det, som du gerne vil opleve og vide mere om - Se dagens samlede program med tidsplan for oplæg, rundvisning, droneflyvning mm. her

Vi glæder os til at se dig – VELKOMMEN til åbent hus! 

#mitcampushorsens

Se billeder fra Instagram