Kom til Åbent Hus på Campus Silkeborg d. 26. februar 2020

Vil du være sygeplejerske eller lærer?
 
Kom til Åbent Hus, og få svar på dine spørgsmål.

Kom, og mød vores uddannelser til lærer og sygeplejerske.

Åbent hus hos VIA i Silkeborg

Tid

Onsdag d. 26. februar 2020 16.00-19.00

Sted

VIA University College
Nattergalevej 1
8600 Silkeborg

Se adressen på Google maps

Program

På Campus Silkeborg får du mulighed for at få information om – og stille spørgsmål til sygeplejerskeuddannelsen og læreruddannelsen. 
Fra kl. 16.00-17.00 har begge uddannelser information om hver deres uddannelse. Her vil studerende også fortælle om deres studieoplevelser, og det at være studerende på Campus Silkeborg. Du kan fx få svar på, hvilke fag du får, hvor stor arbejdsmængden er, om uddannelsens opbygning, prøver m.m. 

Fra kl. 17.00 -18.00 er der et fælles torv for begge uddannelser, hvor du kan spørge ind til og få svar på optagelse, teori, praktik, SU, internationale muligheder, karrieremuligheder, jobmuligheder, boligmuligheder i Silkeborg og hvad du ellers gerne vil vide mere om. Du har også mulighed for at få indsigt i, hvad der er af sociale arrangementer og blive vist rundt på Campus Silkeborg.

Fra kl. 18.00 -19.00 gentages mulighed for at høre om sygeplejerskeuddannelsen og læreruddannelsen og få information om netop deres uddannelse. Her vil studerende også fortælle om deres studieoplevelser, og det at være studerende på Campus Silkeborg. Du kan fx få svar på, hvilke fag du får, hvor stor arbejdsmængden er, om uddannelsens opbygning, prøver m.m.

Åbent Hus er med andre ord din mulighed for at blive klogere på uddannelserne og komme tættere på et valg om, hvad der er den rette uddannelse for dig. 

Vi glæder os meget til at se dig! 


Mød disse uddannelser på Campus Silkeborg

Studerende deler billeder fra #mitcampussilkeborg


#VIAsilkeborg

Følg os på instagram