Taler og billeder fra dimissionen 2020 ved VIA Læreruddannelsen i Aarhus

Se billeder og læs taler fra dimissionen 2020

Dimission oonsdag d. 25. juni 2020

Onsdag dimitterede i alt 315 lærere og 3 meritlærere fra VIA Læreruddannelsen i Aarhus. 

Arrangementet blev afviklet med digital dimission sammen/hver for sig onsdag d. 24. juni.

Forinden kunne alle dimittender hente en flaske Spumante brut på Campus C, med en hilsen fra Uddannelsesleder Britta Riishede, på vegne af Læreruddannelsen.
Derved havde alle mulighed for at skåle med hinanden, med underviserne og medarbejdere fra Læreruddannelsen i Aarhus, både i løbet af og efter den officielle del af dimissionen.

Dimittenderne kunne koble sig online på dimissionen hjemme i stuerne, hvor de kunne deltage, høre taler, synge med på fællessange og blive underholdt i en time. Herefter havde dimittenderne mulighed for at mødes med deres medstuderende og undervisere i særligt oprettede virtuelle rum og ønske hinanden tillykke.

Ved dimissionen blev der holdt taler af uddannelsesleder Britta Riishede, lektor Lisbet Hastrup Clausen og nydimitterede lærer Amalie Løgstrup Johnsen.

Ud over fællessang, leveret af ledelse og inviterede gæster, var der en hilsen fra stand-up komiker Ruben Søltoft. Og endelig havde undervisere og medarbejdere indsunget en video med en afskedssang, så dimittenderne kunne sendes godt afsted.

Vi har på denne side samlet taler, dimittendliste og billeder