Portræt af studerende

Overvejer du at blive administrationsbachelor?

VIA Administrationsbachelor

Viborg

Drømmer du om at blive administrationsbachelor? Vil du læse i et moderne og dynamisk undervisningsmiljø, mens du bliver klog på velfærdsstatens maskinrum? Så læs til administrationsbachelor på Campus Viborg!

Om uddannelsen i Viborg

 • Faglig profil

  På uddannelsen til administrationsbachelor har vi fokus på samfund, jura, økonomi, innovation, tværfaglighed og kommunikation.

  VIA Administrationsbacheloruddannelsen udbydes i både Aarhus, Viborg og som en netbaseret uddannelse. Sammen udbyder vi samtlige valgmoduler. Alle tre uddannelser har samme formål og opbygning. Undervisningen på de første 6 moduler på den netbaserede uddannelse er dog tilrettelagt på en anden måde, end på uddannelserne i Aarhus og Viborg. 

  Læs mere om studieliv i Aarhus
  Læs mere om studieliv på den netbaserede uddannelse

  Læs studieordningerne

 • Studieliv

  På administrationsbachelor i Viborg får du adgang til en stor campus med andre uddannelser og mange studerende. 

  På uddannelsen i Viborg bliver du en del af et aktivt studiemiljø med masser af kulturelle arrangementer, demokratiske råd og udvalg.

  Studiemiljø

  På VIA administrationsbacheloruddannelsen i Viborg møder du et nuanceret undervisnings- og læringsmiljø. Du vil både opleve holdundervisning, forelæsninger og mere selvstændigt arbejde i studiegrupper. Vi har udarbejdet en vejledende studieaktivitetsmodel, der viser hvilke studieaktiviteter, du møder på de forskellige moduler på administrationsbacheloruddannelsen.

  Se studieaktivitetsmodel

  Deltagelsespligt

  Studerende har pligt til aktivt at deltage i alle moduler og uddannelseselementer i uddannelsesforløbet. Aktiv deltagelse er en forudsætning for, at du kan udvikle professionskompetencer. Har du fravær af kortere eller længere varighed, er det dit eget ansvar at tilegne dig de læringsmål, der indgår i det modul, hvor du har haft fravær.

  Campusmiljø i Viborg

  Administrationsbachelor i Viborg deler adresse med fem andre uddannelser på VIA Campus Viborg. Det giver dig optimale muligheder for at samarbejde på tværs af uddannelser. På Campus Viborg vil du hver dag møde studerende, der læser noget andet end dig. Sammen med dem og de andre administrationsbachelorstuderende, er du en del af et fagligt og dynamisk studiemiljø med optimale muligheder for samarbejde på tværs af uddannelser. Et studiemiljø med fredagscafé, sportsarrangementer, studenterpolitisk arbejde og fester på tværs af uddannelser.

  Læs om Campus Viborg

  Find os på Google Maps

 • Kontakt

  Kontakt administrationsbachelor i Viborg.

  Har du spørgsmål om optagelse
  Kontakt studievejleder

  Kontakt uddannelsen

  VIA Administrationsbachelor Viborg
  Prinsens Allé 2
  DK-8800 Viborg

  E: offadm@via.dk
  T: +45 87 55 18 00

  EAN: 5798 000 55 4702

Tag uddannelsen her