Emma Poppe

Studie: Multiplatform Storytelling and Production

Emma Poppe

Mit studie

Jeg læser Multiplatform Storytelling and Production (MSP), fordi jeg kan lide at eksperimentere med film og visuel historiefortælling. På min uddannelse får vi lov til at snuse til mange forskellige afkroge af filmbranchen. 

Vi sporer os ikke ind på én enkelt vej, men arbejder derimod med mange forskellige formater og arbejdsformer. Det giver mig mulighed for at prøve forskellige retninger af, inden jeg bestemmer mig for, hvilken der giver mening for mig. 

Jeg tror, at størrelsen på studiet bidrager til et trygt, humoristisk og vedkommende miljø, hvor der er plads til at være; både fagligt og socialt. Der er plads til at blive set og hørt, der er plads til at udfolde sig.

Mine råd

Mit råd til kommende MSP-studerende må helt sikkert være at få det meste ud af det. Vi er kun 30 studerende på hver årgang, og det betyder, at man mere eller mindre har et forhold til alle, både undervisere og elever. 

Det kræver noget af din person at være en del af studiet, men det har en særlig værdi, der gør hverdagen til noget helt andet. 


 
Du er bestemt ikke anonym på mit studie, og det er noget af det, der gør MSP til et inspirerende sted at være.

Noget af det sjoveste på studiet, er helt klart den jargon, der hersker til dagligt. Der er højt til loftet og ikke langt imellem interne jokes. 

Mine fremtidsdrømme

Hvad jeg ender med at uddanne mig til, er endnu ikke sikkert, da mit studie stadig er i en spæd fase.
Jeg er sikker på, at studiet med sin brede tilgang til den konstant forandrende digitale verden byder på masser af muligheder og oplevelser i fremtiden. 
Personligt forsøger jeg egentlig bare at lade min nysgerrighed bestemme vejen. Noget der netop karakteriserer mit studie er, at der ikke findes en fast defineret fremtid. Vi skal selv være med til at skabe den, og det synes jeg er spændende. 

Emma deler sit studieliv på Instagram

Mød hende og andre studerende på #viadk

Følg VIA på Instagram @viauniversitycollege