Frederikke læser til ergoterapeut

 

 

 

Jeg har valgt at læse til ergoterapeut, fordi jeg gerne vil arbejde med mennesker i et omfang, hvor jeg kan gøre en forskel.
Frederikke Thatt Jørgensen

Mit studie

Jeg har valgt at læse til ergoterapeut, fordi jeg gerne vil arbejde med mennesker i et omfang, hvor jeg kan gøre en forskel. Og når mennesker bliver ramt af en ulykke eller traume, der gør, at hverdagen pludselig ser anderledes ud, er ergoterapeuter SÅ gode til at komme ind og designe hverdagen, så den passer godt til den hverdag, som borgerne før har kendt.

Jeg synes, det fedeste ved mit studie har været at lære at tænke og arbejde kreativt. Jeg har ikke før selv været særlig kreativ, men jeg har opdaget, at det kan rigtig meget. Og man bruger det rigtig meget i ergoterapi for at kunne finde kreative løsninger for den enkelte borger. 


Min fremtid

Jeg drømmer om at arbejde med psykiatrien. Jeg synes, at psykiatrien er rigtig, rigtig spændende, og det er et enormt vigtigt felt, fordi den mentale sundhed er noget, der er mere og mere fokus på.
 
Men ergoterapien er bred, og det er uddannelsen også, så der er heldigvis rigtig mange muligheder, når man er færdig til at skabe nye veje og nye drømme. 

Gode råd til dig, der overvejer at læse til ergoterapeut

  • Bare spring ud i det. Det er et superfedt studie.
  • Nyd det og få nogle gode venskaber, imens du studerer. Det går stærkt, og pludselig står du ude i praksis som færdiguddannet.
  • Brug praktikkerne til at få noget god erfaring, og søg så bredt som muligt, så du får erfaring forskellige steder fra. Så er du bedre rustet til at møde arbejdsmarkedet.