Maja Sülau Jørgensen

Studie: Pædagoguddannelsen

Studerende Maja Sülau Jørgensen

Mit studie

Jeg vil være pædagog, fordi jeg godt kan lide at arbejde med mennesker og være med til at gøre en forskel. Det tiltaler mig, at, at hverdagen for en pædagog er foranderlig, og at man ikke altid kan forudsige, hvad dagen vil bringe. Jeg er lige startet på 5. semester, hvilket betyder, at jeg har valgt min specialisering. Jeg har valgt dagtilbud, fordi jeg er særligt optaget af barnets udvikling og dannelse.

Det bedste ved mit studie er praktikkerne, da jeg synes det er der, man virkelig udvikler sig og kan koble teorien til praksis.

Det har overrasket mig lidt, at en stor del af pædagogstudiet er selvstudie, det skulle jeg lige vænne mig til, men er blevet glad for det, da det giver mulighed for fordybelse.


Mine drømme 

Jeg drømmer om at blive logopæd, det vil sige en der arbejder med børn med sprogvanskeligheder. Jeg synes, at barnets sprogudvikling er enormt spændende, og jeg vil gerne vil være med til at gøre en forskel, se og støtte det enkelte barn.

Personligt betyder det meget for mig, at jeg har det godt med de mennesker, som jeg skal omgås under min uddannelse. På Campus C er der god mulighed for at opbygge et godt fællesskab på kryds og tværs af de uddannelser og hold. Der sker hele tiden en masse sociale arrangementer som fx fredagsbar, fester, bålmad og idræt. Det er super fedt!

Mit råd  

  • Du skal kunne se dig selv i både den teoretiske del af uddannelsen, men også i den praktiske, da vi er så heldige at have flere lange praktikker.

  • Deltag i de sociale arrangementer, der foregår på din uddannelse og for dit hold. Du skal bruge de næste 3,5 år med de mennesker, så det er vigtigt at få et godt sammenhold.

Maja deler sit studieliv på Instagram

Mød hende og andre studerende på #viadk

Følg VIA på Instagram @viauniversitycollege