Nanna Skousen

Studie: Sygeplejerskeuddannelsen

Mit studie

Jeg har altid haft et ønske om at blive sygeplejerske, og da jeg har arbejdet med mennesker i flere år, er dette ønske kun blevet stærkere. 

Jeg vil gerne gøre en forskel for andre mennesker. Hvis jeg kan være med til at gøre et sygt menneske eller pårørende glad eller tilpas, så vil jeg være tilfreds. 

Jeg har arbejdet med mennesker i de sidste tre år af mit liv, og derved har jeg fået større indsigt i, hvem jeg er og hvad mine interesser er. Derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle læse til sygeplejerske.

På mit studie prøver vi at undersøge vores eget urin for infektioner og måle klassekammeraternes blodtryk, puls og blodsukker niveau.
Studiet skifter mellem praktik og skoleforløb, hvilket gør, at det du lærer på skolebænken kan du afprøve i praktikken. For mig er det den bedste måde at lære på.

 

Nanna Skousen

Det sjoveste ved mit studie må være klinisk undervisning på skolen, hvor vi er i et ”øve lokale”. Her har man lov at grine, begå fejl, og vi får mulighed for at afprøve de forskellige handlinger med studerende. Det er fedt at prøve tingene af i praksis og på egen krop - det lærer man rigtig meget af.
I fremtiden kunne jeg godt tænke mig at arbejde i et team på en intensiv afdeling. Her har man virkelig brug for mange af sine faglige såvel som personlige evner, og den kombination kan jeg godt lide..

Nanna deler sit studieliv på Instagram

Mød hende og andre studerende på #viadk

Følg VIA på Instagram @viauniversitycollege