Er du klar til at søge ind i kvote 1 eller 2?

Du har fundet ud af hvilken uddannelse, du vil søge ind på. Men du er i tvivl om, hvordan du griber din ansøgning an. Og har du mon helt styr på reglerne for optagelse i kvote 1 og 2?

er-du-klar-til-at-soege-ind-1

Hvis ovenstående lyder bekendt, så læs endelig videre.

Indrømmet. Ansøgning og optagelse på en videregående uddannelse kan være en lidt langhåret affære. Der er mange regler, krav og frister, du skal have styr på. Og en masse forarbejde, der skal gøres, inden du kan gribe til tasterne og lave din ansøgning.

Få det hurtige overblik

Heldigvis er der råd at hente. I quizzen: Er du klar til at søge ind? Så kan du teste din viden og blive klogere på, hvilke vigtige regler og krav som gælder, når du skal søge ind i kvote 1 eller 2 på optagelse.dk

Ved at svare på 8 spørgsmål kan du både blive klogere på ansøgningskriterier, krav og deadlines og samtidig finde ud af, på hvilke områder du mangler viden.

Ved du for eksempel, hvad en standby-plads er? Hvilke kriterier der gør sig gældende i henholdsvis kvote 1 og 2? Eller hvor du kan få overblik over adgangskvotienterne på den/de uddannelser, du overvejer?

Det og meget mere finder du hurtigt og nemt svar på i vores quiz.

Quiz dig selv: Er du klar til at søge ind?

Få det forkromede overblik

Du kan også springe direkte til det store og forkromede overblik og hente vores e-bog Sådan søger du ind: 9 nyttige guides til din kvote 1 eller 2 ansøgning

Her hjælper vi dig med alt, lige fra overblik over deadlines og krav, til stepvise guides i, hvordan du fx samler dokumentation, laver en motiveret ansøgning eller et professionelt CV.

Hent e-bogen: Sådan søger du ind: 9 nyttige guides til til din kvote 1 eller 2 ansøgning

Mere inspiration

Find den rigtige uddannelse – 6 konkrete forslag til dig
Artikel Gå til siden
Studieklar? Prøv tjeklisten
Artikel Gå til siden
Er du i tvivl? Prøv uddannelsen af
Gå til siden
Hvad skal jeg læse? Få gode råd fra studievejlederen
Gå til siden
Er en pædagogisk uddannelse noget for mig?
Gå til siden