Efteruddannelse og videreuddannelse

Byg videre på dine kompetencer med efter- og videreuddannelse, og bliv klædt på til at løse fremtidens udfordringer inden for netop din branche. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi- og diplomniveau, korte kurser og konferencer.

Se dine mange muligheder

Uddannelsestilbud

Kurser og efteruddannelser

Læs om dine efteruddannelsesmuligheder og bliv klogere på hvilken retning du gerne vil gå. Du kan både læse hele efteruddannelser eller tage enkelte kurser og moduler.

Find den rette efteruddannelse
Skræddersyede forløb og konsulentydelser

Fælles kompetenceløft og konsulentydelser

Læs om mulighederne for skræddersyet efteruddannelse, kompetenceudvikling og konsulentydelser i jeres organisation eller virksomhed.

Læs om skræddersyede forløb

Vejledning, tilskud og artikler

Studievejledning og karrierevejledning VIA

Få gratis studie- og karrierevejledning

Det er vigtigt at vælge det rigtige uddannelsesforløb. Med gratis og uforpligtende studie- og karrierevejledning sikrer du dig efteruddannelse, der matcher dine karrieredrømme.
Kontakt studie- og karrierevejledningen
Omstillingsfonden. Støtte til efteruddannelse

Omstillingsfonden: Få 10.000 til efteruddannelse

Er du ufaglært eller faglært, har du mulighed for at få dækket dit deltagergebyr op til 10.000 kr. på akademi- og diplommoduler på VIA University College via Omstillingsfonden.
Læs mere om støtte til efteruddannelse
Viden

Bliv inspireret af faglige indspark og viden

Forskere og undervisere hos VIA udvikler, producerer og formidler hele tiden ny viden inden for forskellige fagligheder. Hver måned kommer der nye spændende artikler, som du kan bruge i dit arbejde.
Gå på opdagelse i videnuniverset
Efter- og videreuddannelse hos VIA University College

Bliv en del af et inspirerende uddannelsesmiljø

Efteruddannelse handler om dig og din udvikling! Hos VIA vil du opdage nye sider af dig selv, blive en del af et inspirerende uddannelsesmiljø og skabe nye netværk. Se videoen og tag et kig indenfor.