Lej lokaler til undervisning, konferencer eller forelæsninger i Aarhus, Horsens, Randers, Holstebro, Herning, Viborg m.m. 

Læs mere nedenfor. Skal du undervise, holde møde eller konference? Og vil du leje et lokale? Her kan du finde information om VIAs lokaler til undervisning, idræt, møder og konferencer.

Hos VIA kan virksomheder, foreninger og kommuner leje vores undervisningslokaler, auditorier og mødefaciliteter med eller uden forplejning i 11 byer i Region Midtjylland. Vi lejer ikke ud til private fester og selskaber.

OBS: På grund af situationen med corona er alle VIAs bygninger lukkede - og det er derfor ikke muligt at leje lokaler. 

Når situationen med coronavirus er overstået, og/eller samfundet er åbnet langt mere op, så hverdagen er vendt tilbage i VIA, vil vi igen tilbyde at anvende lokaler på campusserne til private arrangementer. Tidspunktet for dette er endnu ukendt. 

Har du allerede booket et lokale, har du modtaget en mail med mere information. 

 

Du kan leje VIAs lokaler til blandt andet undervisning, konferencer, idræt og møder, og du har mulighed for at bestille forplejning.

VIA har adresse i 11 byer i Region Midtjylland, og du kan leje lokaler i Aarhus Centrum eller Aarhus Nord, Horsens, Holstebro, Herning, Randers, Silkeborg, Viborg, Ikast, Grenaa, Nørre Nissum og Skive.

Lokaletyper

Vi har lokaler, der passer til mange typer af møder, konferencer og aktiviteter: 

  • Auditorier
  • Mødelokaler og konferencelokaler
  • Mødelokaler og grupperum
  • Undervisningslokaler
  • Idrætssale og sportshaller

Adgang til AV-udstyr og trådløst netværk

Alle lokaler til møder, undervisning og konferencer er indrettet med adgang til AV-udstyr og trådløst netværk. Det hele er inkluderet i lejeprisen.

Forplejning

Hver campus har en kantine, hvor vi kan tilbyde forplejning til bl.a. morgenmøder, heldagsmøder, konferencer eller kurser. Der er også mulighed for aftensarrangementer med menuer eller buffet. Det er ikke tilladt selv at medbringe forplejning.

Besøg eller kontakt os

Du er altid velkommen til at se vores lokaler og faciliteter, inden du booker et arrangement.

Ønsker du et møde eller at blive kontaktet af os, så gå ind på den ønskede by i listen nedenfor. Her finder du et prisblad og kontaktoplysninger.

Priser

Herunder finder du priser for de forskellige campusser og lokaletyper. 

Aarhus C

Aarhus N

Grenaa

Herning

Holstebro

Horsens

Ikast

Nørre Nissum

Randers

Silkeborg

Skive

Viborg