Lej lokaler til undervisning, konferencer eller forelæsninger

Læs mere nedenfor. Skal du undervise, holde møde eller konference? Og vil du leje et lokale? Her kan du finde information om VIAs lokaler til undervisning, idræt, møder og konferencer.

Det er muligt at leje VIAs lokaler til blandt andet undervisning, konferencer, idræt og møder, og der kan også bestilles forplejning.

VIA har adresse i 11 byer i Region Midtjylland. Der kan lejes lokaler i Aarhus Centrum eller Aarhus Nord, Horsens, Holstebro, Herning, Randers, Silkeborg, Viborg, Ikast, Grenaa, Nørre Nissum og Skive.

VIA udlejer til kunder og samarbejdspartnere, som VIA har en relation til.

Bemærk: VIA udlejer dog også til private aktører, hvis VIAs faciliteter er nødvendige for det givne arrangement, og der ikke i lokalområdet findes andre udlejere, der kan tilbyde tilsvarende faciliteter.

Bemærk: Forplejning samt servicepersonale i forbindelse med arrangementer er momspligtige. Lokaleleje er momsfritaget, med mindre forplejning indtages i de lejede lokaler. 

I tilfælde af spørgsmål til ovenstående, kontakt da venligst VIA. Kontaktoplysninger findes for de enkelte campusser under den pågældende campus’ informationer.

Lokaletyper

Vi har lokaler, der passer til mange typer af møder, konferencer og aktiviteter: 

  • Auditorier
  • Mødelokaler og konferencelokaler
  • Mødelokaler og grupperum
  • Undervisningslokaler
  • Idrætssale og sportshaller

Adgang til AV-udstyr og trådløst netværk

Alle lokaler til møder, undervisning og konferencer er indrettet med adgang til AV-udstyr og trådløst netværk. Det hele er inkluderet i lejeprisen.

Forplejning

Hver campus har en kantine, hvor vi kan tilbyde forplejning til bl.a. morgenmøder, heldagsmøder, konferencer eller kurser. Der er også mulighed for aftensarrangementer med menuer eller buffet. Det er ikke tilladt selv at medbringe forplejning.

Besøg eller kontakt os

Du er altid velkommen til at se vores lokaler og faciliteter, inden du booker et arrangement.

Ønsker du et møde eller at blive kontaktet af os, så gå ind på den ønskede by i listen nedenfor. Her finder du et prisblad og kontaktoplysninger.

Priser

Herunder finder du priser for de forskellige campusser og lokaletyper.

Aarhus C

Aarhus N

Herning

Holstebro

Horsens

Ikast

Nørre Nissum

Randers

Silkeborg

Skive

Viborg