Kurser, moduler og enkeltfag

Vælg mellem en hel række spændende kurser, moduler og enkeltfag, som klæder dig på til at løse opgaverne bedst muligt inden for netop din branche. Klik dig videre og se udvalget.

Oversigt

Modul

Akademi- og diplommoduler

Moduler tilhører en af VIAs kompetencegivende uddannelser og giver ECTS point. Men du kan også sagtens tage enkeltmoduler som videreuddannelse. Vælg moduler inden for en hel række faglige områder.

Se alle moduler

Kurser

Kurser og kursusforløb

Se vores aktuelle kurser hos VIA inden for områder som fx ledelse, det sociale område, beskæftigelse, pædagogik og læring, sundhed, teknik og miljø. Der kommer hele tiden løbende nye kurser til.

Se alle kurser hos VIA

Kurser

AMU kurser

Her får du et overblik over de AMU kurser, VIA udbyder inden for det pædagogiske og sociale område. Se kurser inden for fx dagtilbud, dagpleje, skole, klub samt familiepleje og socialpædagogisk arbejde.

Se alle AMU kurser

Kursus

Børnekataloget kurser

Børnekataloget er et målrettet og gratis kursustilbud fra Socialstyrelsen til dig, der arbejder med aktuelle udfordringer og udsathed på børne-, unge- og familieområdet.

Se kurser fra Børnekataloget

Kursus

CFU kurser

Hos CFU finder du aktuelle kurser og temadage til både grundskolen og ungdomsuddannelserne. CFU er det centrale resursecenter for skoler og ungdomsuddannelser i Region Midtjylland.

Se alle kurser hos CFU

Enkeltfag

Enkeltfag giver dig en mulighed, hvis du ønsker at dygtiggøre dig i et fag eller to, hvor du mangler kompetencer.

Se alle enkeltfag hos VIA

Mere information