Undervisningen tager udgangspunkt i situationer fra din praksis og kvalificerer din viden til at se nye og varierede muligheder kvalitetsarbejdet.
Du vil opleve et godt samspil mellem teoretiske oplæg, dialog og refleksion, hvor du aktivt får mulighed for at inddrage eksempler fra din hverdag. Undervisningen har fokus på at være praktisk anvendelig – det giver dig reel mulighed for at tilegne dig nye handlemuligheder i forhold til dit arbejde med kvalitetsudvikling.
Undervisningen bliver primært varetaget af Liv Nørregaard Skøtt, Projektchef v. Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Ved spørgsmål i forhold til det faglige indhold kan Liv kontaktes på
lns@patientsikkerhed.dk.
Som udgangspunkt vurderes en studerendes arbejdsindsats til 27 timer pr. ECTS-point. Det indebærer en arbejdsindsats på minimum 135 timer på dette modul.
Timerne anvendes til forberedelse til og tilstedeværelse i undervisningen, studieøvelser og afprøvning i egen praksis samt gennemførelse af modulprøven.
Der påregnes ca. 4 fremmødegange på et 5 ECTS-point modul. En fremmødegang vil typisk foregå i tidsrummet 8-16.
Litteraturen
Litteraturen kan være på dansk, engelsk, norsk eller svensk. I pensum kan indgå bøger, uddrag af bøger, faglige artikler, artikler fra videnskabelige tidsskrifter og lignende. Litteraturen er tilgængelig på læringsplatformen ’Itslearning’ så vidt dette er muligt jævnfør gældende regler for kopiering. Herudover er det den studerendes eget ansvar at skaffe sig adgang til litteraturen.