VIA søger digitaliseringsdirektør

VIA søger digitaliseringsdirektør
VIA University College uddanner blandt andet fremtidens ingeniører, designere, lærere, pædagoger og sygeplejersker. 
Vil du sætte digital retning på en af landets allerstørste uddannelsesinstitutioner? 

Fra 1. januar 2019 ændrer VIA University College sin organisering. Direktionen bliver smallere, og samtidig opretter vi en helt ny stilling som digitaliseringsdirektør, der får et bredt ansvar for at integrere det digitale perspektiv overalt i vores organisation.

VIAs nye digitaliseringsdirektør skal sørge for, at VIA kommer helt i front på det digitale område både didaktisk, professionsfagligt, procesmæssigt og administrativt. Området har et solidt afsæt, men den nye digitaliseringsdirektør skal være med til at udvikle det strategisk, fagligt og organisatorisk. 

Digitaliseringsdirektøren bliver en del af vores direktion, som arbejder tværgående og strategisk med et skarpt fokus på vores kerneforretning: at udbyde professionsrettede uddannelser og efteruddannelser af høj kvalitet, som efterspørges af aftagerne.

Den første opgave bliver at tage ledelse på opbygningen af det nye digitale område og finde holdbare løsninger på, hvordan VIA’s digitale læringsmiljøer og de eksisterende forsknings- og udviklingsenheder samt administrative enheder bliver koblet til arbejdet i det digitale område.