Få en gratis studieplads i studiecenter Innovest.

Vil du gerne være administrationsbachelor? Og læse det online? Hvis du bor i Ringkøbing-Skjern Kommune, kan du benytte Studiecenter Ringkøbing-Skjern, mens du uddanner dig til administrationsbachelor. 
Du har desuden gode muligheder for at få et relevant studiejob i Ringkøbing-Skjern Kommune eller i Familieretshuset i Ringkøbing. 

To studerende fra VIA Administrationsbacheloruddannelsen

Få en gratis studieplads i det nye Studiecenter Ringkøbing-Skjern.

Hvis du bor i Ringkøbing-Skjern Kommune og gerne vil læse til administrationsbachelor, men ikke ønsker at flytte fra kommunen, kan du tage uddannelsen online. Og få en gratis studieplads i Studiecenter Ringkøbing-Skjern. Her får du adgang til et aktivt studiecenter i lækre arkitekttegnede omgivelser, og med mulighed for at benytte husets faciliteter - fx møderum, grupperum og streamingudstyr. 

Sammen med dine studiekammerater fra Ringkøbing-Skjern, har du mulighed for at mødes hver dag på studiecenteret og arbejde sammen i studiegrupper, deltage i online-undervisning og studere på egen hånd i et af husets møde- eller grupperum. 

Der er gratis parkering, internet, kaffe og te, samt mulighed for frokostordning. 

Tilrettelæggelse af undervisning på netuddannelsen

Selvom du kan følge meget af den skemalagte undervisning fra Studiecenteret Ringkøbing-Skjern, vil der være undervisningsaktiviteter, hvor du skal møde fysisk frem og deltage på Campus Aarhus C. Det vil cirka være 4-6 dage om måneden.

Som netstuderende skal du også forvente at indgå i gruppearbejde gennem hele studiet. En stor del af gruppearbejdet kan afvikles online.

Du skal være opmærksom på, at det kræver større selvstændighed og struktur at være netstuderende end matrikelstuderende.

Få et relevant studiejob

Hvis du læser på den netbaserede administrationsbacheloruddannelse, og bor i Ringkøbing-Skjern Kommune, har du god mulighed for at få et relevant studiejob i Ringkøbing-Skjern Kommune eller i Familieretshuset i Ringkøbing.

Hvis det er noget for dig, kan du kontakte følgende:

Kontaktperson fra Ringkøbing-Skjern Kommune

Gitte Ebbesen
gitte.ebbesen@rksk.dk

Kontaktperson fra Familieretshuset

Karin Lemming
karlem@familieretshuset.dk
T: 51 63 41 15