Taler og billeder fra dimissionen

Find taler og billeder fra dimissionen ved VIA Læreruddannelsen i Aarhus 2021

Dimission onsdag d. 30. juni 2021

Onsdag dimitterede i alt 330 lærere fra VIA Læreruddannelsen i Aarhus. 

Arrangementet blev afviklet med virtuel dimission sammen/hver for sig onsdag d. 30. juni. Dimittenderne kunne i år sidde på Campus Aarhus C sammen med hver deres hold, hvor læreruddannelsen var vært for morgenbrød, frugt, te, kaffe og et glas Spumante brut.

Taler og underholdning

Under formiddagens festivitas blev den officielle del af dimissionen streamet ud til alle hold. Her kunne de høre taler, synge med på fællessange, skåle og ønske hinanden tillykke.

Ved dimissionen blev der holdt taler af uddannelsesleder Britta Riishede, lektor Dorthe Lau og den ny dimitterede lærer Christina Bjerregård Sørensen.

Ud over fællessang leveret af ledelse og inviterede gæster, havde undervisere og medarbejdere indsunget en video med en afskedssang, så dimittenderne kunne sendes godt af sted.

Godmorgen sol - fællessang

Som afslutning på arrangementet mødtes alle undervisere og dimittender i Atrium B, hvor nogle undervisere spillede op til sidste fællessang. Sangen 'Godmorgen sol' af Bernhard Christensen, som for fire år siden var den første fællessang, de studerende sang under velkomsten på læreruddannelsen, afrundede med stor genkendelsesglæde de sidste fire års studier. 

Plakat

Et nyt tiltag i år var tilblivelsen af en kunstplakat af tegneren Frank Høedt, indeholdende læreruddannelses fagligheder. Plakaten prydede alle dimittendlokaler og kan her ses med en special hilsen til alle dimittender. 

Vi har på denne side samlet taler, dimittendliste og billeder