Fie Askov Hansen

Studie: Materialeingeniør

 Fie Askov Hansen vil gerne kombinere sit arbejde som materialeingeniør med rejser til fx Tyrkiet

Min uddannelse

Jeg har specialiseret mig i tekstiler lige siden min gymnasietid. Først som HTX-student med studieretning i Design. Dernæst tog jeg uddannelsen til beklædningshåndværker, og nu har jeg valgt at blive materialeingeniør.

Jeg har altid interesseret mig for tekstiler, og jeg vidste allerede inden, jeg var færdig som beklædningshåndværker, at det her var næste skridt.

Det er bestemt intet must at have en tekstil baggrund, men for mig har det været en kæmpe fordel.

 Vi har nogle sindssygt engagerede undervisere, som virkelig kender deres felt. Det inspirerer fuldstændig vanvittig meget!

Det har overrasket mig, hvor mange forskellige retninger jeg og mine medstuderende har tænkt sig at gå i. Der er ingen af os, der egentlig vil det samme. Hvilket er helt vildt fedt, fordi vi på den måde inspirerer hinanden med hver vores syn på faget.

Det har også været en kæmpe fordel i forbindelse med praktikpladssøgning ;)

Mine drømme

I mit drømmejob er jeg med til at sætte fokus på, at virksomheden, jeg arbejder for, går i en mere bæredygtig retning i forhold til deres materialevalg.

Jeg har mellem mine uddannelser arbejdet som rejseleder i Spanien og Tyrkiet i seks sæsoner. Derfor drømmer jeg også om at kunne kombinere mit arbejde med tekstiler med at rejse fx i Tyrkiet.


Mine råd

- Interesse for materialer er et must

- Det er ikke en designuddannelse! Det er et ingeniørstudie

 

Fie Askov Hansen har specialiseret sig i tekstiler og læser nu til materialeingeniør


 

Jeg er en nørd af dimensioner! Når jeg først er interesseret i noget, så vil jeg gerne vide ALT!