Frederik Mailund Lassen

Studie: Markedsføringsøkonom

Frederik Mailund Lassen


Jeg er 20 år og læser til markedsføringsøkonom. Det er en akademiuddannelse, og jeg har planer om at fortsætte med den top-up-uddannelse, der hedder international salg og handel, så jeg ender med en professionsbachelor. 

Jeg læser på VIA i Horsens. Her er et super fedt miljø, hvor erhvervsliv og studie lever side om side. 

Ved siden af studierne er jeg cykelrytter og bruger det meste af min fritid på træning og cykleløb.

Jeg synes, det er spændende at være med til at skabe kontakten og relationerne imellem virksomheder og kunder. Det er fedt at være med til at skubbe en virksomhed i den rigtige retning og booste dens salg.


At se ens arbejde føre til at virksomheden vokser og sælger mere er enormt fedt. 

Jeg har et lille projekt ved siden af studierne, hvor jeg hjælper mindre virksomheder med at booste deres markedsføring og gøre den mere effektiv.

Det der overraskede mig mest ved at studere på VIA er den frihed, man får. På HHX var man meget bundet til klasseundervisning og bestemte opgaver, hvor man på VIA får mere frie tøjler og selv skal tage mere ansvar. 

Jeg havde ikke forventet at få det samme sammenhold og kammeratskab, som jeg havde på gymnasiet. Men allerede fra starten har jeg fået et kæmpe netværk og gode kammerater. 

Der er mange sociale arrangementer på VIA. De er med til at ryste de studerende sammen og give os nogle fede oplevelser.

Frederik deler sit studieliv på Instagram

Mød ham og andre studerende på #viadk

Følg VIA på Instagram @viauniversitycollege