Projektledelse

Her på siden finder du et samlet overblik over vores uddannelser og viden inden for projektledelse. Hent ny inspiration og bliv gearet til at nå godt i mål med dine projekter.

Den professionelle projektleder

Trænger dine budskaber ind hos styregruppen? Formår du at styre projektgruppen, så alle trækker i samme retning og er motiverede undervejs?

Som projektleder ved du sikkert allerede, at dette er alt andet end nemt. Uforudsete ting opstår, og projektgruppen skal hele tiden kunne omstille sig og styre igennem forandringer - alt imens du samtidig skal sikre, at projektet lever op til forventninger, leveres til tiden og overholder budget.

Som projektleder er du en altoverskyggende vigtig brik. Derfor kan det være en rigtig god ide at tage noget projektlederuddannelse, der klæder dig solidt på til arbejdet.

Projektledelsesdisciplinen rummer mange facetter og forudsætter den rette kombination af værktøjer, metodeanvendelse og ledelsesadfærd. Den kompetente projektleder er den, der også forstår, at ledelse og medmenneskelige evner er ligeså vigtige som styrings- og projektværktøjer.

Find det rette uddannelsesforløb

Ønsker du nye kompetencer og redskaber som enten ny eller erfaren projektleder? Så finder du herunder vores kurser og uddannelser på diplomniveau. Du kan som noget særligt i VIA tage en hel diplomuddannelse i projektledelse, men du kan også sagtens blot tage de diplommoduler, der giver dig de konkrete metoder og redskaber, du står og mangler lige nu og her. Undervisningen tager udgangspunkt i cases fra din hverdag, så du får mulighed for at koble tillært ny viden tæt til egen praksis.

Er I en samlet medarbejdergruppe, laver vi også skræddersyede forløb for flere medarbejdere i en organisation – enten på ét af vores campus’er eller ude hos jer i jeres kendte rammer. Du finder vores kontaktpersoner nederst på siden.

Er du I tvivl om, hvilken uddannelse, du skal vælge? Så har vi lavet en uddannelsesguide, der giver dig en mere guidet tur rundt i uddannelsesjunglen.

Kurser og diplommoduler

Inspiration

Se flere

Kontakt

Lisbeth Skytte

Kontakt vedr. individuelle uddannelsesforløb

Lisbeth Skytte
Uddannelseskoordinator

T: +45 87 55 19 11
E: lisk@via.dk

Lotte Langkilde | VIA University College

Kontakt vedr. virksomhedsforløb

Lotte Langkilde
Chefkonsulent

T: +45 87 55 19 06
E: llan@via.dk