Design

Arbejder du i livstilsbranchen, det kreative erhverv eller lignende, og ønsker du et kompetenceløft? Styrk din karriere med et kursus eller uddannelsesforløb, der gør dig skarp på den nyeste viden og konkrete arbejdsmetoder. Herunder kan du orientere dig i vores uddannelsestilbud

Designkurser

Få ny viden

Herunder finder du vores udbud af kurser. De fleste kurser gentages både forår/efterår, og kursusdatoer for den kommende sæson er synligt efter henholdsvis sommer- og juleferien. Vil du være sikker på at få besked, kan du tilmelde dig nyhedsmailen nederst på siden.

Vi skræddersyer også kurser til virksomheder. Find din kontakt nederst på siden for at høre mere om jeres muligheder.

Konsulentrådgivning

VIA Design har fageksperter inden for flere områder fx. strategisk design, innovation og intelligente materialer. Har I som virksomhed brug for rådgivning i forhold til en konkret problemstilling, har vi en lang række medarbejdere og konsulenter, der er fageksperter på hver deres område. Find din kontakt nederst på siden her.

Kurser

Kursus

Arbejdstegninger til produktion af beklædning - 49002 (AMU)

Kurset er for dig, der gerne vil lære at lave arbejdstegninger i programmet Illustrator.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Fibermaterialer & garnkonstruktion - 48996 (AMU) 

Kurset er for dig, der søger basisviden omkring fibre og garner, så du bliver i stand til at vælge de mest egnede materialer afhængig af de ønskede brugsegenskaber.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Photoshop for begyndere med fokus på fashion og tekstiler

Kurset er for dig, der vil i gang med Photoshop og lære de grundlæggende funktioner at kende. Eller for dig, der allerede kender lidt til programmet men vil tættere på programmets indstillinger og værktøjer.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Printkursus

Kurset er for dig, der vil lære om digitalprinterens muligheder. Lær fx mere om; Hvor mange farver kan mit print have? Hvordan skal det printes? Og hvad kan gå galt?

Læs mere og meld dig til

Kursus

Strik-workshop

Kurset er for dig der arbejder med strik og gerne vil vide lidt mere om, hvordan strikkede produkter egentlig bliver til.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Tekstilprint specielt for indkøbere

Kurset er for dig, der vil have mere kendskab til de forskellige printteknologier, farvestoffer og de teknologiske muligheder, der er i print i dag.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Tekstilprøvning - 49004 (AMU) 

Kurset er for dig, der vil lære at opstille brugskrav til tekstiler og udføre tests af tekstiler i forhold til disse brugskrav samt opstille specifikation.

Læs mere og meld dig til

Kontakt

Marianne Holch