Design

Arbejder du i livstilsbranchen, det kreative erhverv eller lignende, og ønsker du et kompetenceløft? Styrk din karriere med et kursus eller uddannelsesforløb, der gør dig skarp på den nyeste viden og konkrete arbejdsmetoder. Herunder kan du orientere dig i vores uddannelsestilbud

Designkurser

Få ny viden

Herunder finder du vores udbud af kurser. De fleste kurser gentages både forår/efterår, og kursusdatoer for den kommende sæson er synligt efter henholdsvis sommer- og juleferien. Vil du være sikker på at få besked, kan du tilmelde dig nyhedsmailen nederst på siden.

Vi skræddersyer også kurser til virksomheder. Find din kontakt nederst på siden for at høre mere om jeres muligheder.

Konsulentrådgivning

VIA Design har fageksperter inden for flere områder fx. strategisk design, innovation og intelligente materialer. Har I som virksomhed brug for rådgivning i forhold til en konkret problemstilling, har vi en lang række medarbejdere og konsulenter, der er fageksperter på hver deres område. Find din kontakt nederst på siden her.

Kurser, workshops og webinarer

Webinar

Explore the benefits of 3D design technologies

This free webinar is in in collaboration with Emily Roosen from STITCH, who will give you best practice examples with 3D technologies. 3D technologies are the future of the fashion industy. They provide companies with some new and far more effective workflows as well as shorten design and production processes.

Read more about it

Kursus

Arbejdstegninger 2 – 49002 B (AMU) 

Vil du lære at lave arbejdstegninger i Illustrator? Så er kurset her noget for dig!

Læs mere og tilmeld dig

Kursus

Arbejdstegninger 3 – 49002 C (AMU) 

Vil du kunne lave arbejdstegninger i programmet Illustrator? Så tilmeld dig kurset her.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Industriel broderi 

Broderi oplever et boom i modebilledet både inden for High Street og Haute Couture. Broderi er meget mere end mormor og korsting! Gå på opdagelse i de mange spændende analoge og digitale teknikker

Læs mere og meld dig til

Kursus

Bæredygtighed i tekstiler – 48996 C (AMU) 

Dette er kurset for dig, der gerne vil lære at opstille bæredygtigheds- og CSR krav til tekstilprodukter.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Fibermaterialer & garnkonstruktion - 48996 A (AMU) 

Kurset er for dig, der søger basisviden omkring fibre og garner, så du bliver i stand til at vælge de mest egnede materialer afhængig af de ønskede brugsegenskaber.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Mærkning - 49004 B (AMU)

Bliv opdateret på de gældende mærkningsregler! Du vil på kurset lære at kende forskel på forskellige kvalitets- og miljømærkninger og lære, hvordan renholdelsen påvirker tekstilernes udseende og egenskaber

Læs mere og meld dig til

Kursus

Photoshop for begyndere med fokus på fashion og tekstiler

Kurset er for dig, der vil i gang med Photoshop og lære de grundlæggende funktioner at kende. Eller for dig, der allerede kender lidt til programmet men vil tættere på programmets indstillinger og værktøjer.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Printkursus

Kurset er for dig, der vil lære om digitalprinterens muligheder. Lær fx mere om; Hvor mange farver kan mit print have? Hvordan skal det printes? Og hvad kan gå galt?

Læs mere og meld dig til

Kursus

Stofkonstruktion – 48996 B (AMU) 

Dette er kurset for dig, der gerne vil lære at udvælge den optimale stoftype til et givent beklædnings- eller tekstilprodukt.

Læs mere og meld dig til

Workshop

Strikworkshop

Kurset er for dig der arbejder med strik og gerne vil vide lidt mere om, hvordan strikkede produkter egentlig bliver til.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Tekstilprint specielt for indkøbere

Kurset er for dig, der vil have mere kendskab til de forskellige printteknologier, farvestoffer og de teknologiske muligheder, der er i print i dag.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Tekstilprøvning - 49004 A (AMU) 

Kurset er for dig, der vil lære at opstille brugskrav til tekstiler og udføre tests af tekstiler i forhold til disse brugskrav samt opstille specifikation.

Læs mere og meld dig til

CLO 3D - Grundlæggende introduktion

3D-teknologi kan tilføre stor værdi til værdikæde og arbejdsgange med optimering ift. bæredygtighed og mindre ressourceforbrug. Mange virksomheder er dog afventende ift. at investere i et 3D-designprogram. Derfor inviterer vi designere og konstruktører til en introduktion til CLO 3D, hvor programmet kan afprøves.

Læs mere og meld dig til

Kontakt

Marianne Holch