Design

Arbejder du i livstilsbranchen, det kreative erhverv eller lignende, og ønsker du et kompetenceløft? Styrk din karriere med et kursus eller uddannelsesforløb, der gør dig skarp på den nyeste viden og konkrete arbejdsmetoder. Herunder kan du orientere dig i vores uddannelsestilbud

Få ny viden

Herunder finder du vores udbud af kurser. De fleste kurser gentages både forår/efterår, og kursusdatoer for den kommende sæson er synligt efter henholdsvis sommer- og juleferien. Vil du være sikker på at få besked, kan du tilmelde dig nyhedsmailen nederst på siden.

Vi skræddersyer også kurser til virksomheder. Find din kontakt nederst på siden for at høre mere om jeres muligheder.

Konsulentrådgivning

VIA Design har fageksperter inden for flere områder fx. strategisk design, innovation og intelligente materialer. Har I som virksomhed brug for rådgivning i forhold til en konkret problemstilling, har vi en lang række medarbejdere og konsulenter, der er fageksperter på hver deres område. Find din kontakt nederst på siden her.

Kurser, workshops og webinarer

Kursus

Arbejdstegninger 1 - 49002 A (AMU)

Vil du lære at lave arbejdstegninger i Illustrator? Så er kurset her noget for dig!

Læs mere og meld dig til

Kursus

Arbejdstegninger 2 – 49002 B (AMU) 

Vil du lære at lave arbejdstegninger i Illustrator? Så er kurset her noget for dig!

Læs mere og tilmeld dig

Kursus

Bæredygtighed i tekstiler – 48996 C (AMU) 

Dette er kurset for dig, der gerne vil lære at opstille bæredygtigheds- og CSR krav til tekstilprodukter.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Fiber- og garnvalg - 48996 A (AMU) 

Kurset er for dig, der søger basisviden omkring fibre og garner, så du bliver i stand til at vælge de mest egnede materialer afhængig af de ønskede brugsegenskaber.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Mærkning - 49004 B (AMU)

Bliv opdateret på de gældende mærkningsregler! Du vil på kurset lære at kende forskel på forskellige kvalitets- og miljømærkninger og lære, hvordan renholdelsen påvirker tekstilernes udseende og egenskaber

Læs mere og meld dig til

Kursus

Stofkonstruktion – 48996 B (AMU) 

Dette er kurset for dig, der gerne vil lære at udvælge den optimale stoftype til et givent beklædnings- eller tekstilprodukt.

Læs mere og meld dig til

Kursus

Tekstilprøvning - 49004 A (AMU) 

Kurset er for dig, der vil lære at opstille brugskrav til tekstiler og udføre tests af tekstiler i forhold til disse brugskrav samt opstille specifikation.

Læs mere og meld dig til

Kursus

CLO 3D - Grundlæggende introduktion

3D-teknologi kan tilføre stor værdi til værdikæde og arbejdsgange med optimering ift. bæredygtighed og mindre ressourceforbrug. Mange virksomheder er dog afventende ift. at investere i et 3D-designprogram. Derfor inviterer vi designere og konstruktører til en introduktion til CLO 3D, hvor programmet kan afprøves.

Læs mere og meld dig til

Kursus

CLO 3D - Fortsætterkursus 1

3D-teknologi kan tilføre stor værdi til værdikæde og arbejdsgange med optimering ift. bæredygtighed og mindre ressourceforbrug. I efteråret 2020 udbød vi en række begynderkurser, og oplever allerede efterspørgsel fra branchen på fortsætterhold. Vi udbyder nu Fortsætter 1 som en naturlig efterfølger til dig, der har deltaget på begynderkurset og er klar til at gå et skridt videre.
Læs mere og meld dig til

Kursus

CLO 3D - Fortsætterkursus 2

Kursusbeskrivelser inkl. tilmeldingsinformation er lige på trapperne.

Kontakt

Marianne Holch