Få en coach og sæt skub i din udvikling 

Hvordan forholder jeg mig til de mange forventninger, der stilles til mig? Hvordan udvikler jeg mit potentiale? Og hvordan prioriterer jeg, så jeg finder den rette work-life-balance? Få en coach og konstruktiv medspiller, der kan give dig 1:1 sparring, så du finder indre ro og udvikler dig som leder. 

Coaching gennem hele uddannelsen

Som noget helt unikt tilbydes du som studerende på diplomuddannelsen Engineering Business Administration, EBA, en personlig coach, der følger dig gennem hele uddannelsen.

Coaching-forløbet består af i alt 10 timers personlig coaching. Timerne er fordelt på 6 timer, når du er i gang med uddannelsens diplommoduler, samt 4 timer der allokeres til et målrettet coaching-forløb i forbindelse med udarbejdelsen af dit afgangsprojekt.  

Din personlige coach vil undervejs gøre dig i stand til reflektere over din udvikling samt inspirere dig til at lave målrettede planer for, hvilke veje du skal gå for at indfri dine mål – såvel fagligt som personligt. Du vil få alt den støtte, der skal til, for at du kan gennemføre EBA-uddannelsen og komme ud på den anden side med en indre power.

EBA med coach - oversigt over uddannelsen

Og så er det gratis!

Coaching-forløbet har en værdi af 10.000 kr., men du skal hverken have penge op ad lommen eller tænke på at tilmelde dig. Du får tildelt en coach helt automatisk, hvis blot du takker ja til tilbuddet på vores studieintroduktionsdag for nye studerende. Og så snart du er i gang med dit første modul, vil du kunne række ud efter din coach efter behov – hele vejen frem til at du er færdig og står med dit diplom i hånden.

Derfor skal du få dig en coach

Når du tager springet fra teknisk og faglig specialist til leder, skal du mestre en helt ny rolle. Og for at du kan føle dig tryg i de beslutninger og det ansvar, du nu skal tage i rollen som leder, skal du aktivt ind og arbejde med dig selv.

Der stilles nye krav og forventninger til dig. For eksempel skal du nu kunne begå dig blandt leder-kolleger, mens du samtidig skal balancere et travlt job med uddannelse og familieliv. Derfor er en af de største bekymringer hos EBA-studerende ofte, hvordan de får presset en lederuddannelse ind i en i forvejen tæt pakket hverdag.

En coach vil hjælpe dig med at blive klogere på, hvilke kompetencer du særligt skal styrke, og hvordan du kan få sat struktur på tingene og prioriteret rigtigt. Du får et sæt uvildige øjne på de udfordringer, du møder i din hverdag - både personligt og i høj grad også fagligt. Og så er det i dialogen og sparringen med din coach, du finder løsninger på, hvordan du skal tackle bestemte situationer.

Vi lægger stor vægt på, at coaching-forløbet er et samarbejde med fuldt fokus på dig, dine kompetencer og din udvikling. Det handler om at opbygge din mentale robusthed, mestring og styrker.

Lidt om de to erfarne coaches

Gennem dialogen med vores to erfarne coaches, Niels Hannemose eller Thorsten Høegsberg, får du redskaber til at forbedre og udvikle netop det, der er vigtigt for dig. 

Niels Hannemose
Cand.phil. Niels Hannemose arbejder ved VIA University College og underviser bl.a. i coaching på diplomuddannelserne. Han er selv uddannet coach efter den systemisk narrative metode hos Erhvervspsykologerne i Hellerup. Niels har mange års erfaring som coach og proceskonsulent og har gennem mere end 15 år trænet og coachet ledere og specialister i private og offentlige virksomheder.

Thorsten Høegsberg
Thorsten Høegsberg er i det daglige også tilknyttet VIA University College. Her arbejder han både som coach, proceskonsulent og underviser. Thorsten er uddannet Business Coach, og coacher både offentlige og private ledere, projektledere og teamledere. Thorsten er også teamcoach og underviser i coaching og proceskonsultation.

Coachingforløb på EBA

Kontakt

Thorsten Høegsberg
  • Thorsten Høegsberg

  • Lektor, coach og proceskonsulent
  • T: +45 87 55 19 40
Niels Hannemose
  • Niels Hannemose

  • Lektor, coach og proceskonsulent
  • T: +45 87 55 19 05