Kursusforløb

I VIA tilbyder vi en lang række kurser og moduler, som klæder dig på med ny viden. Du kan både tage kurser uden adgangskrav og eksamen, og moduler på akademi- og diplomniveau, hvor du skal opfylde nogle adgangskrav og afslutter med eksamen. Her på siden får du overblik over VIAs mange kursustilbud.

Sådan skelner du mellem de mange projektlederuddannelser

Kurser og kursusforløb uden adgangskrav

Tag et aktuelt kursus inden for fx ledelse, det sociale område, beskæftigelse, pædagogik eller sundhed. Vi opdaterer løbende kursuskalenderen med nye tilbud.
Se det aktuelle kursusudbud
Studievejledning og karrierevejledning VIA

Moduler på akademi- og diplomniveau

Du kan tage alle vores moduler som enkeltstående kursusforløb på enten akademi- eller diplomniveau. Modulerne giver ECTS-point, og du kan bruge dem som led i en hel uddannelse, hvis du ønsker det.
Se det store udvalg

AMU-kurser

Er du faglært eller ufaglært? Så har du mulighed for at tage Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU). I VIA tilbyder vi AMU-kurser inden for blandt andet byggeri, design og det pædagogiske felt.
Se VIAs udbud af AMU-kurser

Kurser for ledige

Hvis du er ledig, har du mulighed for at tage kurser og uddannelse, samtidig med, at du søger job. Dine muligheder afhænger bl.a. af din uddannelsesbaggrund. 
Få overblik over dine muligheder
Tag efteruddannelse - ledelse og bæredygtighed

Korte fagkurser (CFU)

Underviser du i grundskolen eller på en ungdomsuddannelse? Så har du mulighed for at få ny inspiration til din undervisning gennem fagkurser og temadage i CFU.

Mere information