Ledelse

Her finder du et samlet overblik over vores forskellige uddannelser til dig som leder. Hvad enten du er ny leder, eller du har mange års erfaring på CV’et, har vi uddannelser, som styrker dig og din ledelsesstil. Hent også inspiration til ledelsesopgaven i vores artikel- og videounivers.

Ny som leder – find din ledelsesstil

Er du ny leder? Og mangler du redskaber til at håndtere overgangen fra medarbejder til leder? Vi har uddannelser til dig, der er ny i lederrollen, og til dig der savner helt konkrete værktøjer til at tackle overgangen fra medarbejder til din nye hverdag som leder. Med en lederuddannelse lærer du også, hvad din chef og medarbejdere forventer af dig i din nye rolle, alt i mens en lederuddannelse også er med til at præge og udvikle din ledelsesstil.

Ledelseskommunikation - hvordan kommunikerer du?

Er du præcis og tydelig i din ledelseskommunikation? Har du fx den nødvendige og ønskede gennemslagskraft i direktionen, og er du bevidst om, hvordan du skal kommunikere for at motivere dine medarbejdere? Som leder skal du skabe resultater gennem andre mennesker, og her er kommunikation den primære vej til at påvirke medarbejdere, ledere og chefer.

Men god ledelseskommunikation kommer ikke af sig selv. Det er en disciplin, der skal tillæres og øves, og det kræver den rette kombination af kommunikative redskaber og ledelsesadfærd at skabe følgeskab og succes. Tag et kig på vores uddannelser inden for ledelseskommunikation, og find det match, der klæder dig på til at kommunikere effektivt og tydeligt til alle lag i din organisation – og til at tackle de uforudsete ting og situationer, der opstår. 

Strategisk ledelse og forretningsudvikling – styrer du strategien?

Er du klædt godt nok på til opgaven som strategisk leder? Kan du stå i spidsen for succesfulde eksekveringer af strategier og handleplaner, som tager din forretning, virksomhed eller organisation til næste niveau? De virksomheder, som formår at skabe nye forretningsideer, fremdrift og vækst, er også de virksomheder, der overlever på et konkurrencepræget marked. Derfor er det vigtigt, at du som leder kan identificere problemstillinger og udarbejde mål og løsninger, der omsætter strategier til konkrete tiltag. 

På vores uddannelser får du sat metoder i tæt relation til praksis, så du med det samme kan anvende ny viden i dit arbejde med strategisk ledelse og forretningsudvikling. 

Akademiuddannelse eller diplom i ledelse? Find den rette uddannelse.

Styrk din lederrolle, dit CV og din virksomheds organisation med efteruddannelse i ledelse. Vores uddannelser har rødder i praksis, så du får rig mulighed for at arbejde med levende cases fra din egen hverdag og bruge de nye teorier, metoder og værktøjer, du får introduceret. 

Herunder finder du vores kurser og uddannelser på akademi- og diplomniveau. Du kan vælge at tage en hel akademiuddannelse i ledelse eller en diplom i ledelse, men du kan også blot tage de akademi- eller diplommoduler, der giver dig netop de metoder og redskaber, du står og mangler her og nu. 

Er I en samlet medarbejdergruppe, laver vi også skræddersyede forløb for flere medarbejdere i en virksomhed eller organisation – enten på eget campus eller ude hos jer. Find din kontaktperson nederst på siden her. 

Kurser og moduler

Gratis e-bøger og guides

Fra ingeniør til leder - lederuddannelse

Inspiration

Guide: Fra teknisk specialist til leder

Ingeniør, it-professionel eller anden teknisk specialist? Vil du være leder? Hent vores uddannelsesguide.

Hent guiden

Inspiration

Visualisering af hjerne, der indeholder en masse data | Digital transformation - har I styr på de digitale strategier?

Digital transformation - har I styr på de digitale strategier?

Digital transformation handler mere om strategi end teknologi. Men hvad handler digitale strategier egentlig om?

Gå til side

Artikel

Ingeniør med lederdrømme: Hvilken efteruddannelse skal jeg vælge?

Vil du tage en diplomuddannelse i ledelse for ingeniører og andre specialister med teknisk baggrund? Få det komplette overblik over dine valgmuligheder.

Gå til side
Digitalisering og ledelse

Artikel

Digitalisering: Teknologi, konkurrencekraft og nye ledelsesgreb

Digitalisering griber ind på alle niveauer og handler om teknologi, konkurrenceevne og nye ledelsesgreb. Læs hvorfor!

Gå til side
Ny leder

Video

Ny leder: Få mod til at lede

Peter fortæller i videoen, hvilke udfordringer den nye leder ofte møder, og hvordan efteruddannelse styrker dig som ny leder.

Gå til side

Kontakt

Lisbeth Skytte
Susanne Søndergaard Hansen