Ledelse

Her finder du et samlet overblik over vores forskellige uddannelser til dig som leder. Hvad enten du er ny leder, eller du har mange års erfaring på CV’et, har vi uddannelser, som styrker dig og din ledelsesstil. Hent også inspiration til ledelsesopgaven i vores artikel- og videounivers.

Ledelse

Ny som leder – find din ledelsesstil

Er du ny leder? Og mangler du redskaber til at håndtere overgangen fra medarbejder til leder? Vi har uddannelser til dig, der er ny i lederrollen, og til dig der savner helt konkrete værktøjer til at tackle overgangen fra medarbejder til din nye hverdag som leder. Med en lederuddannelse lærer du også, hvad din chef og medarbejdere forventer af dig i din nye rolle, alt i mens en lederuddannelse også er med til at præge og udvikle din ledelsesstil.

Ledelseskommunikation - hvordan kommunikerer du?

Er du præcis og tydelig i din ledelseskommunikation? Har du fx den nødvendige og ønskede gennemslagskraft i direktionen, og er du bevidst om, hvordan du skal kommunikere for at motivere dine medarbejdere? Som leder skal du skabe resultater gennem andre mennesker, og her er kommunikation den primære vej til at påvirke medarbejdere, ledere og chefer.

Men god ledelseskommunikation kommer ikke af sig selv. Det er en disciplin, der skal tillæres og øves, og det kræver den rette kombination af kommunikative redskaber og ledelsesadfærd at skabe følgeskab og succes. Tag et kig på vores uddannelser inden for ledelseskommunikation, og find det match, der klæder dig på til at kommunikere effektivt og tydeligt til alle lag i din organisation – og til at tackle de uforudsete ting og situationer, der opstår. 

Strategisk ledelse og forretningsudvikling – styrer du strategien?

Er du klædt godt nok på til opgaven som strategisk leder? Kan du stå i spidsen for succesfulde eksekveringer af strategier og handleplaner, som tager din forretning, virksomhed eller organisation til næste niveau? De virksomheder, som formår at skabe nye forretningsideer, fremdrift og vækst, er også de virksomheder, der overlever på et konkurrencepræget marked. Derfor er det vigtigt, at du som leder kan identificere problemstillinger og udarbejde mål og løsninger, der omsætter strategier til konkrete tiltag. 

På vores uddannelser får du sat metoder i tæt relation til praksis, så du med det samme kan anvende ny viden i dit arbejde med strategisk ledelse og forretningsudvikling. 

Akademiuddannelse eller diplom i ledelse? Find den rette uddannelse.

Styrk din lederrolle, dit CV og din virksomheds organisation med efteruddannelse i ledelse. Vores uddannelser har rødder i praksis, så du får rig mulighed for at arbejde med levende cases fra din egen hverdag og bruge de nye teorier, metoder og værktøjer, du får introduceret. 

Herunder finder du vores kurser og uddannelser på akademi- og diplomniveau. Du kan vælge at tage en hel akademiuddannelse i ledelse eller en diplom i ledelse, men du kan også blot tage de akademi- eller diplommoduler, der giver dig netop de metoder og redskaber, du står og mangler her og nu. 

Er I en samlet medarbejdergruppe, laver vi også skræddersyede forløb for flere medarbejdere i en virksomhed eller organisation – enten på eget campus eller ude hos jer. Find din kontaktperson nederst på siden her. 

Kurser og moduler

Inspiration

Se flere artikler
Bog

Case

’Lærer til leder’ diplomforløb løser manglen på ledere i skolen

I mens flere kommuner fortsat kæmper med at få besat lederstillinger på skolerne, løser andre udfordringen ved at kompetenceudvikle egne lærere.

Gå til siden
Afdelingsleder, har du styr på din styring?

Artikel

Afdelingsleder, har du styr på din styring?

Som afdelingsleder skal du forholde dig til mange hensyn. Én af de mange opgaver er at finde balance mellem ledelse og styring. Vil du have mere ud af din styring?

Gå til siden
Verdensmål og ledelse – særlige udfordringer for mellemlederen

Artikel

Verdensmål og ledelse – særlige udfordringer for mellemlederen

Når målet er at bidrage til FNs verdensmål, har du som mellemleder både helt særlige udfordringer og helt særlige muligheder. Bliv klogere her!

Gå til siden
Få mod til at lede - Peter Jespersen

Video

Ny leder: vil du have modet til at lede?

En uddannelse for nye ledere giver dig mod til at lede og at tackle de udfordringer, du står overfor som ny leder. Peter forklarer hvordan.

Gå til siden
Digitalisering handler om teknologi, konkurrencekraft og nye ledelsesgreb

Artikel

Hvad er digitalisering?

Digitalisering handler om teknologi, konkurrencekraft og nye ledelsesgreb. Læs mere her!

Gå til siden
Fra ingeniør til leder

Artikel

Fra ingeniør til leder

Går du fra ingeniør til leder er efteruddannelse afgørende. Få svaret på hvorfor.

Gå til siden

Kontakt

Lisbeth Skytte

Individuelle forløb

Susanne Søndergaard Hansen

Virksomhedsforløb