Projektledelse

Her finder du uddannelse og viden inden for feltet

Vi vil gerne dele vores viden med dig. Derfor laver vi hele tiden artikler og videoer, der kan inspirere dig i dit arbejde som projektleder.
Hent inspiration

Trænger dine budskaber ind hos styregruppen? Formår du at styre projektgruppen, så alle trækker i samme retning og føler sig engagerede, involverede og motiverede undervejs?

Måske lyder det som en let opgave, men som projektleder ved du, at det er alt andet end nemt. Uforudsete ting opstår, og som projektleder skal du hele tiden kunne omstille dig og styre igennem forandringerne. Alt imens du samtidig skal sikre, at projektet lever op til forventningerne, leveres til tiden og overholder budgettet. Har du derfor overvejet en projektlederuddannelse, der klæder dig bedre på til arbejdet?

De virksomheder, som formår at skabe en stærk projektledelse, gennemfører flere succesrige projekter og når derfor deres strategiske og forretningsmæssige mål. Som projektleder er du hermed en vigtig brik.

Projektledelsesdisciplinen er et håndværk, som rummer mange facetter. Professionel projektledelse forudsætter derfor den rette kombination af værktøjer, metodeanvendelse og ledelsesadfærd. Og den kompetente projektleder er den, der forstår, at lederevner og medmenneskelige evner er ligeså vigtige som at kunne anvende diverse styrings- og projektværktøjer.

På vores projektlederuddannelser sætter vi metoder og redskaber i tæt relation til praksis, så du med det samme kan anvende ny viden i dit arbejde. Du får fyldt tasken op med relevante redskaber til at planlægge, lede og styre projekter professionelt, mens du samtidig lærer at motivere og kommunikere med flere interessenter på én gang og skabe fremdrift.

Projektledelse som fag trækker både på elementer fra ledelse, kommunikation og tekniske discipliner. Vi har samlet alle projektlederuddannelser her på siden - find det forløb der passer dig og bliv gearet til at skabe gode projekter.

Kurser og fagmoduler

Få overblikket over de mange muligheder

Uddannelsesguide til projektledere

Har du brug for overblik over de mange projektlederuddannelser på markedet, og ønsker du inspiration til arbejdet som projektleder?
 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den ultimative uddannelsesguide til projektledere.
Hent uddannelsesguiden

Vi er dine kontaktpersoner

Har du spørgsmål til vores uddannelser, moduler og kurser? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Har I brug for et fælles kompetenceløft af en afdeling, et team eller en ledergruppe? Vi har stor erfaring med at tilrettelægge virksomhedsforløb, så de tager afsæt i jeres specifikke udfordringer. Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne.

Lisbeth Skytte

Kontakt vedr. individuelle uddannelsesforløb

Lisbeth Skytte
Uddannelseskoordinator

T: +45 87 55 19 11
E: lisk@via.dk

Lotte Langkilde | VIA University College

Kontakt vedr. virksomhedsforløb

Lotte Langkilde
Chefkonsulent

T: +45 87 55 19 06
E: llan@via.dk