Billedkunst og æstetik

Nu kan du styrke din faglige indsigt og forståelse for billedkunst gennem kunstteori, kunsthistorie og æstetisk teori. Du får også indsigt i børn og unges brug af digitale medier.

Om retningen

 • Uddannelsen Billedkunst og æstetik giver dig muligheden for at vinkle din pædagogiske uddannelse i en retning, som er særlig relevant for dig. Du kommer til at arbejde med billedkunst og visuel formidling samt fremstille, fortolke og vurdere billeder, mens du arbejder med dine egne kompetencer i forhold til den pædagogiske praksis og formidling.
   
  Du bliver bedre til at:
  • Planlægge, gennemføre og evaluere undervisning inden for billedkunst, æstetik og visuel kultur
  • Udvikle personlige, faglige og praktiske kompetencer
  • Arbejde med børn og unges digitale medieforbrug gennem forskellige medieformer
 • Denne uddannelsesretning er for dig, der enten er pædagog eller lærer og arbejder med billedkunst og æstetik.
 • Uddannelsesretningen Billedkunst og æstetik hører til den pædagogiske diplomuddannelse.

  Vil du tage en fuld pædagogisk diplomuddannelse med en specialisering i billedkunst og æstetik, så består uddannelsen af en række obligatoriske moduler, en række retningsspecifikke moduler samt et afgangsprojekt.

  Retningsspecifikke valgmoduler:

  De moduler vi udbyder varierer fra semester til semester. Du finder de aktuelle retningsspecifikke moduler længere nede på siden. Klikker du dig videre ind på selve modulet, kan du læse mere om det faglige indhold.

  De generelle informationer omkring den pædagogiske diplomuddannelse – fx opbygning, adgangskrav samt obligatoriske og fælles valgfri moduler – finder du under den pædagogiske diplomuddannelse

Kontakt

cohj480x4802019.jpg

Administrativ kontakt

heto2018480x480.jpg

Studievejleder