Vejledning og supervision

Styrk dine kompetencer inden for supervision, konsultation, coaching, og mentoring og få redskaberne til at bruge de nye færdigheder, så du kan styrke lærings- og forandringsprocesser i praksis.

Jeg har udvidet og udviklet mine faglige kompetencer og udvidet min personlige indsigt i forhold til at udøve og bedrive vejledning og supervision. Jeg er også blevet bevidst om og rigtig skarp på, hvordan jeg forestiller mig mit ønskejob, og jeg kan derfor på en ny måde være proaktiv i forhold til mine fremtidige arbejdsopgaver.

Lene Bagge Jensen, Ressourcepædagog

Om retningen

 • Med uddannelsesretningen ’Vejledning og supervision’ vinkler du din pædagogiske diplomuddannelse i en retning, som er særlig relevant for dig. Her får du serveret den nyeste læreprocesteori, vejledningsteori- og metode i et forandringsperspektiv.

  Du bliver bedre til at:

  • lede og facilitere vejlednings-, lære- og forandringsprocesser i professionelle samtaler
  • kommunikere som leder af vejledningsprocesser
  • bruge samtalen som middel i forandrings- og interventionsprocesser
  • anvende dialogen som grundvilkår for mellemmenneskelige relationer opbygget gennem respekt, ægthed og anerkendelse
  • forholde dig til etiske dilemmaer i vejledningssammenhæng
 • Uddannelsesretningen er for dig, som enten er pædagog, lærer, konsulent, leder eller ansat i en offentlig eller privat virksomhed. Og du arbejder måske med teamudvikling og udvikling af personlige og faglige kompetencer.

 • Vejledning og supervision er en uddannelsesretning under den pædagogiske diplomuddannelse.

  Vil du tage en fuld pædagogisk diplom med en specialisering i vejledning og supervision, så består uddannelsen samlet set af en række obligatoriske moduler fra den pædagogiske diplomuddannelse, en række retningsspecifikke moduler og et afgangsprojekt.

  De retningsspecifikke moduler for denne retning er:

  De moduler vi udbyder varierer fra semester til semester. Du finder de aktuelle retningsspecifikke moduler længere nede på siden. Klikker du dig videre ind på selve modulet, kan du læse mere om det faglige indhold.

  De generelle informationer omkring den pædagogiske diplomuddannelse – fx opbygning, adgangskrav samt obligatoriske og fælles valgfri moduler – finder du under den pædagogiske diplomuddannelse.

Kontakt

Avatar-profilbillede-Q480x480.jpg

Administrativ kontakt

heto2018480x480.jpg

Studievejleder