VIAs byggeriuddannelser

518 kvinder læser lige nu en byggeriuddannelse på VIA

Overvejer du en byggeriuddannelse?

Med en byggeriuddannelse fra VIA får du en praktisk, innovativ og kreativ uddannelse, der samarbejder tæt med erhvervslivet. Vil du uddanne dig til jobsikkerhed, og udfordres med brug af både hænder og hoved, så overvej om en af VIAs byggeriuddannelser er noget for dig. 

Byggebranchen kalder på flere dygtige hoveder - og hænder

Byggesektoren har mere travlt end nogensinde. Og det kalder på, at flere uddanner sig inden for sektoren. VIAs byggeriuddannelser er praksisnære uddannelser, der er udviklet i tæt samarbejde med og til erhvervslivet. Med en byggeriuddannelse fra VIA i rygsækken er du klædt på til at gå direkte ud og bidrage med efterspurgte kompetencer i danske virksomheder.

VIAs byggeriuddannelser spænder vidt - og hvad enten, du overvejer en uddannelse som bygningsingeniør, kort- og landmålingstekniker, bygningskonstruktør eller byggetekniker, så har uddannelserne det til fælles, at de uddanner i tæt samarbejde med virksomheder og det erhvervsliv, der venter dig, når du færdiggør din professionsuddannelse.

Uddannelser for alle - med fokus på faglighed og det gode studiemiljø

På VIAs byggeriuddannelse bruger vi hoved og hænder i vores metoder og læring, og vores blik er altid rettet mod det arbejdsmarked, der venter dig som studerende. Byggebranchen er en stor del af selve uddannelsen, og du lærer den at kende gennem både praktikophold, projekt- og case-samarbejde under hele din studietid. 

Fællesskab og et godt studiemiljø er nøgleord for VIAs byggeriuddannelser. På VIAs byggeriuddannelser mødes studerende fra mange forskellige steder. Her mødes håndværkere, der vil videreuddanne sig, med studenter, der brænder for tal og bygninger. Her mødes unge og ældre, samt mænd og kvinder. Mangfoldighed giver en god dynamik på studiet, hvor de studerende kan indgå i gode faglige relationer, og kan udfordre samt hjælpe hinanden i gruppe- og projektarbejde i undervisningen. 

Læs mere om VIAs byggeriuddannelser