Parkering ved VIAs adresser

Har du brug for at parkere ved VIA University College? Nedenfor finder du info om parkering og parkeringsregler ved VIAs forskellige campusser og adresser.


Parkeringspladser ved vores adresser

 • Sønderport 10, Grenå

  Der er fem gratis parkeringspladser tilknyttet adressen.

 • Birk Centerpark 5, Herning

  Der er gratis parkering ved Campus Herning, men for at parkere skal du have en parkeringstilladelse. P-tilladelsen får du ved at sende en mail til design.parkering@via.dk.

  Her skal du oplyse:

  • dit navn
  • køretøjets registreringsnummer
  • i hvilket tidsrum du ønsker at parkere

  Vær opmærksom på, at parkeringstilladelsen først er registreret, når du har modtaget en mail. Gem mailen, indtil du har gjort brug af parkeringstilladelsen.

  Det er ikke nødvendigt at lægge registreringen i bilens forrude. Din nummerplade vil blive scannet ved kontrol.

  OBS: Her bedes du, som studerende på efter- og videreuddannelsesområdet, gå ind på mit.via.dk -> Min konto -> Parkeringstilladelse.

  Bøgildvej 10, Ikast

  Du skal have en parkeringstilladelse for at parkere på adressen. Uden parkeringstilladelse opkræves et parkeringsgebyr af firmaet Parkeringsgruppen.

  Du får en parkeringstilladelse således: Send en mail til heda@via.dk med oplysninger om bilens registreringsnummer og oplysninger om, hvornår du skal parkere på adressen.

  Vær opmærksom på, at din parkeringstilladelse først er oprettet og gældende, når du har modtaget en kvittering på den oplyste mailadresse. Gem mailen, indtil du har gjort brug af parkeringstilladelsen. 

 • Gl. Struervej 1, Holstebro

  Der er fri parkering på Campus Holstebro. 

 • Banegårdsgade 2, Horsens

  Gæster til VIA kan parkere på gæsteparkeringspladserne, som er markeret med VIA + nr. 212 -216. Handicapparkering findes på Konsul Jensens Gade.

  Vigtigt: Sæt p-skiven når du parkerer bilen. Herefter har du 15 minutter til at registrere bilen ved receptionen.

  Ansatte og studerende skal have en parkeringstilladelse. Informationer herom findes på hhv. medarbejderportalen samt studienet.

  Se oversigt over parkering på Campus Horsens her.

  OBS: Som studerende på efter- og videreuddannelsesområdet gælder følgende:

  For at få en parkeringstilladelse til Campus Horsens skal du som studerende sende en mail til horsens.parkering@via.dk med følgende oplysninger:

  • bilens registreringsnummer
  • hvilken uddannelse du følger
  • start- og slutdato på uddannelsen

  Som studerende på efter- og videreuddannelsesområdet må du parkere på alle VIAs pladser, dog ikke gæstepladserne. Pladserne 79 – 114 er forbeholdt studerende på efter- og videreuddannelsesområdet indtil kl. 9.00.

 • Jens Otto Krags Plads 3, Randers

  Der er gratis parkeringsmuligheder i gaderne, som ligger ca. fem min. gang øst for Campus Randers (Toldbodgade og Tøjhushavekvarteret).

  Nord for campusbygningen er der indrettet et mindre antal privatdrevne parkeringspladser, som også kan bruges. Disse koster 20,- i timen.

  Ca. 100 meter fra Campus Randers er der et stort privatdrevet parkeringshus på Fischersgade, hvor det koster 20 kroner i timen at parkere. Parkeringshuset har åbent fra 7.30- 20.30.

 • Nattergalevej 1, Silkeborg

  Der er fri parkering på parkeringspladserne, som tilhører Campus Silkeborg. 

 • Svinget 5, Nørre Nissum, Lemvig

  Der er fri parkering på adressen.

  Dalgas Alle 20, Skive

  Der er fri parkering på adressen. 

 • Kasernevej 5, Viborg

  Der er fri parkering på adressen.

  Prinsens Allé 2, Viborg

  Der er fri parkering på adressen.

  I p-kælderen, som er offentlig, findes 200 p-pladser til biler og fem p-pladser til motorcykler. Da parkeringskælderen er offentligt tilgængelig, er der - på hverdage mellem kl. 17.00 og kl. 7.00 samt i weekenden og på helligdage - kun adgang til bygningen via den lille elevator midt i kælderen.

 • Ceresbyen 24, Aarhus C

  Hvis du kommer i bil til Campus Aarhus C, er der en stor parkeringskælder med mange p-pladser til rådighed. Parkering sker mod betaling.

  Filmbyen 2-4, Aarhus C

  Det er 14 afmærkede VIA-parkeringspladser udenfor Filmbyen 2-4, hvor du kan parkere gratis, hvis du har en parkeringstilladelse. Du kan hente en dagstilladelse i administrationen på 3. etage.

  Hedeager 2, Aarhus N

  Der er fri parkering med p-skive i 30 minutter. Parkering ud over 30 minutter kræver en parkeringstilladelse i dette tidsrum:

  • Mandag-torsdag kl. 8.00-15.30
  • Fredag kl. 8.00-15.00

  Der udføres parkeringskontrol af bil, motorcykel og scootere, der parkerer på campusområdet. Parkering er tilladt i de afmærkede båse.

  Sådan får du en parkeringstilladelse

  Send en mail til viaservice@via.dk, hvor du oplyser:

  • køretøjets registreringsnummer
  • i hvilket tidsrum du ønsker at parkere

  Ønsker du en kvittering for parkeringstilladelsen, skal din e-mail fremgå i mail-teksten. Gem mailen, indtil du har gjort brug af parkeringstilladelsen.

  Det er ikke nødvendigt at lægge registreringen i bilens forrude. Din nummerplade vil blive scannet ved kontrol.

  Vær venligst opmærksom på, selvom du har en parkeringstilladelse, kan vi desværre ikke garantere, at du kan få en parkeringsplads.

  OBS: Her bedes du, som studerende på efter- og videreuddannelsesområdet, gå ind på mit.via.dk -> Min konto -> Parkeringstilladelse.

  Mejlgade 39, Aarhus C

  Ved parkering skal man have gyldig parkeringstilladelse for at undgå P-bøde.

  I Mejlgade har Beklædningshåndværkeruddannelsen m.fl. i alt fem parkeringspladser. Pladserne er normalvis optaget.

  Vi har et antal parkeringskort, så kan man kontakte os og forhøre sig, hvorvidt det er muligt at anvende en parkeringsplads og få udleveret et Gæstekort til den pågældende dag. Gæstekort udleveres kun i Mejlgade.

  Kontakt os på viaservice@via.dk

Mød vores otte campusser